S-au întors cu... vagoanele goale de la Galaţi

Rapid CFR Suceava a început cu o înfrângere sezonul 2010-2011 al Ligii a III-a.

poza
S-au întors cu... vagoanele goale de la Galaţi www.liga2.ro

În runda inaugurală, fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu, au pierdut la limită la Galaţi, 0-1 cu Politehnica, un meci în care au irosit ocazii clare de gol din toate poziţiile. Gazdele au marcat chiar în debutul jocului, la una din rarele lor acţiuni de atac, după care „ceferiştii” au trecut uşor la cârma partidei.

Sucevenii au reuşit „performanţa” de a trimite de trei ori balonul în barele porţii adverse prin Şuleru şi Negru în prima repriză şi prin Romaniuc în mitanul secund şi au mai ratat încă cel puţin 3-4 mari ocazii de gol. Din păcate nu au izbutit să înscrie, iar lipsa de inspiraţie pe faza ofensivă i-a făcut să debuteze cu stângul în noul sezon.

Regretul conducătorilor Rapidului este cu atât mai mare, cu cât Politehnica Galaţi, în ciuda pretenţiilor la promovare, s-a dovedit a fi o echipă la îndemâna fotbaliştilor alb-vişinii.


În întâlnirea de la Galaţi, rapidiştii a evoluat în alcătuirea Pascal – Pantea, Sava, Sevaciuc, Spătar – Jalbă, Brânză, Romaniuc, Plămadă – Negru, Şuleru. Au mai intrat Burlacu, Oniu, Apetri, Golofca.



18:44
luni, 30 august 2010
Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere