PSD sprijina activitatea ONG la alegeri

Purtatorul de cuvant al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat  luni, 9 noiembrie, ca PSD Suceava, pregateste desfasurarea in mod corect a alegerilor din judet si vine in intampinarea prezentei observatorilor diferitelor ONG-uri la sectiile de votare, sprijinind activitatea acestora.

Drept argument, Iordache a citat din statutul partidului, precizand ca articolul 106, aliniatul 2, spune “PSD sprijina activitatea asociatiilor si ONG in demersurile acestora de sustinere a intereselor majore ale categoriilor de cetateni, pe care  le reprezinta”.

 

Social-democratul sucevean a spus ca interesul PSD in acest moment, este debarcarea de la Cotroceni a lui Traian Basescu, debarcare care se face in interesul poporului roman.

 

Virginel Iordache, este de parere ca senatorul, Orest Onofrei, debiteaza in fiecare duminica enormitati si ii recomanda acestuia sa faca repaus vocal in zilele sfinte, pentru a nu ajunge in derizoriu, completand ca neadevarurile pe care le rosteste Onofrei sunt in contradictie cu viata democratica din Romania.

 

Referitor la rolurile pe care le au Organizatiile si observatorii in cadrul alegerilor, Iordache ii transmite lui Onofrei, ca in timpul repausului sa le reciteasca, pentru a  stii care este principalul rol al acestora.

 

PSD respinge categoric afirmatiile domnului Onofrei, conform carora PSD ar fi preocupat de fraudarea alegerilor si ii aminteste acestuia ca nu PSD organizeaza alegerile, iar majoritatea presedintilor de sectii de votare din Suceava sunt simpatizanti PD-L.



19:41
luni, 09 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere