PSD: PD-L fură pământ de la cetățenii din Șcheia

Cătălin Nechifor a declarat astăzi că mulți oameni din comuna Șcheia, pe ruta ocolitoare a Sucevei, au fost păcăliți de guvernul Boc cu sume infime de 1 euro sau mai puțin pe metrul pătrat de pământ vândut statului, pământ pe care urmează să treacă ruta ocolitoare.

„În momentul în care prețul pieței este circa 30-40 euro/mp, guvernul Boc și PD-L-ul vine către acești proprietari pentru expropriere cu sume de 0,7 sau 0,5 euro/mp, de 30 de ori mai mici decât prețul pieței,” a declarat Cătălin Nechifor. „Ceea ce face acum guvernul Boc înseamnă practic un furt din buzunarul cetățeanului, pentru că acești oameni sunt proprietare, cu drepturi depline, cu acte, și trebuie să fie despăgubiți în conformitate cu legile care au fost în vigoare,” a spus președintele pesedist.

Nechifor informează opinia publică asupra faptul că cei care se simt lezați, cei care au fost furați, au toate șansele să-și câștige în instanță drepturile pe care PD-L-ul încearcă să le ia, PSD Suceava oferindu-se să acorde consultață juridică pentru această situație.

14:05
joi, 12 mai 2011

Taguri

PD-L, Scheia, furt, pamant

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere