La Suceava, PNL a absorbit Acţiunea Populară

După doi ani de zile, filiala suceveană a Acţiunii Populare a fost inglobată în componenţa Partidului Naţional Liberal.

Anunţul a fost făcut de preşedintele filialei sucevene a PNL, Alexandru Băişanu, în prezenţa celor doi reprezentanţi AP, preşedintele Ştefan Rotaru şi vicepreşedintele Lucian Constantinescu.

Şeful PNL Suceava, Alexandru Băişanu consideră că această acţiune este binevenită într-un moment greu pentru toate partidele aflate în opoziţie, ţinând cont de rapacitatea cu care cei de la guvernare încearcă să distrugă orice tip de manifestare cinstită şi corectă vis-a-vis de ce se întâmplă în ţara aceasta.

Preşedintele AP Suceava, Ştefan Rotaru, a menţionat că liderii judeţeni de la PNL care s-au opus în 2008 la fuziunea între cele două partide "s-au temut de o concurenţă care le putea fi fatală prin eliminarea unor membrii care nu-şi găseau locuri".

Liberalul sucevean a menţionat că membrii organizaţiei judeţene PNL care s-au opus acestei fuziuni între PNL şi AP (Tiberiu Prodan şi Mihai Steiciuc) nu mai sunt membri ai PNL.

Odată cu fuziunea între cele două filiale, membrii AP urmează a fi înglobaţi în rândurile PNL, cei cu funcţii în AP urmând să îşi dovedească abilitatea de a ocupă o funcţie de conducere în PNL în urma activităţii lor.

12:20
joi, 16 decembrie 2010

Taguri

AP, Alexandru Baisanu, PNL, fuziune

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere