George Soldan:"Este LEGE – de la 1 Iunie alocațiile trebuie dublate!"

Va transmitem un comunicat din partea lui George Șoldan - liderul tinerilor sociali democrați Suceava.

poza
George Soldan:"Este LEGE – de la 1 Iunie alocațiile trebuie dublate!"


Se apropie cu pași repezi Ziua Internațională a Copilului. Un prilej de bucurie și sărbătoare, bineînțeles, dar mai important de atât, un prilej să începem să și facem ceva serios pentru ei. Problemele cu care se confruntă copiii dar si părinții lor, în ziua de astăzi sunt multe și trebuie rapid găsite soluții pentru a nu afecta pe termen mediu și lung comunitățile noastre.
În urmă cu câteva luni parlamentarii PSD au inițiat și votat în Parlament dublarea alocațiilor pentru copii. Este LEGE – de la 1 Iunie alocațiile trebuie dublate! Copiii merită tot sprijinul nostru!
Organizația județeană TSD Suceava cere ”guWERNului” PNL să respecte legea măcar de această dată și nu cumva să dorească să se joace cu viitorul copiilor din România căutând motive pentru a nu o pune în aplicare.
Nu acceptăm scuze de nici un fel pentru nepunerea în aplicare a acestei LEGI!
Așa cum în fiecare zi “guWERNul” PNL împrumută sume exorbitante din piață pentru clientela sa politică, îngropând România, considerăm de cuviință că nu au nici o scuză pentru amânarea măririi alocațiilor!
Zilnic părinții se confruntă cu tot felul de greutăți iar mărirea alocațiilor este un real ajutor.
Cu această ocazie împreună cu colegii mei din TSD le urez anticipat copiilor din România “La mulți ani!” Iar celor din PNL să dea în mintea copiilor cât mai rapid căci poate doar așa vor mai înțelege nevoile lor!



George Șoldan
Președintele TSD Suceava


12:09
vineri, 29 mai 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere