De 1 Mai, PSD strânge... mizeriile portocalii

Cu ocazia Zilei de 1 Mai,Organizaţia Judeţeană PSD Suceava a organizat în municipiul reşedinţă de judeţ o acţiune de ecologizare. Această manifestare organizată de PSD a avut loc în toate municipiile din ţară şi s-a desfăşurat sub sloganul: 1 Mai - Ziua Muncii Verzi! Strângem mizeriile portocalii!

poza
De 1 Mai, PSD strânge... mizeriile portocalii
Locaţia aleasă pentru ecologizare a fost parcul din centrul municipiului Suceava de lângă Prefectura şi Consiliul Judeţean deoarece am constatat că acestea nu erau îngrijite corespunzător. Acum, când suntem în plină primăvară, curăţenia din parcul Palatului Administrativ Suceava ar fi trebuit să fie serios luată în seamă de domnul primar Ioan Lungu şi de preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, cu atât mai mult cu cât municipiul Suceava este pe un ruşinos loc 4 în ţară în ceea ce priveşte mizeria şi praful.

Aproximativ 150 de membri PSD precum şi membrii Delegaţiei Permanente au participat la această acţiune, care, în acest an a, avut o altă desfăşurare decât cele din anii trecuţi. Momentele grele prin care trec toţi românii cauzate de incompetenta guvernare PDL, ne-au determinat să sărbătorim 1 Mai printr-o abordare diferită.

Acest proiect are o semnificaţie politică, marcând asumarea de către PSD a mesajului şi acţiunii ecologiste, dar şi una simbolică.

Acum, facem curăţenie în natură. Când venim la guvernare, vom face curăţenie şi în politică.

Vrem ca acesta să fie un moment prin care să marcăm debutul operaţiunii de igienizare a vieţii politice româneşti. Este o operaţiune pe care o începem odată cu 1 Mai şi o vom încheia, împreună cu toţi românii, după alegeri, când PDL va fi alungat de la guvernare de votul cetăţenilor.  

Preşedinte Organizaţia Judeţeană  PSD Suceava, Ioan Cătălin Nechifor

21:18
duminica, 01 mai 2011
Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere