Băişanu: Onofrei minte! Nu Flutur a adus 11,8 milioane euro pentru sinistraţi

Liberalul sucevean Alexandru Băişanu a dezminţit declaraţia senatorului PD-L Orest Onofrei cum că Gheorghe Flutur a adus 11,8 milioane de euro în judeţ. În plus, el consideră că guvernul Boc nu sprijină persoanele afectate în urma inundaţiilor.

poza
Băişanu: Onofrei minte! Nu Flutur a adus 11,8 milioane euro pentru sinistraţi

"Flutur nu a adus 11,8 milioane de euro în judeţ. Este o minciună crasă iar Onofrei contează pe faptul că cetăţenii nu ştiu de fapt cine aduce banii." Băişanu a dorit să amintească de faptul că negocierile cu CE şi UE pentru acordarea de fonduri pentru sinistraţi a făcut-o guvernul Tăriceanu, Gheorghe Flutur fiind atunci în opoziţie.

 

"Negocierile au început din iulie 2008, în perioada guvernării Tăriceanu iar banii nici măcar acum nu au ajuns. Dacă Flutur striga atunci că nu primeşte bani de la Guvern, acum, deşi este vicepreşedinte al partidului de guvernămînt, nu mai ţipă deloc pentru că are o influenţă minimală" consideră Alexandru Băişanu.

 

El a mai adăugat că nici măcar 1% din sprijinul Guvernului pentru sinistraţi nu a ajuns unde trebuia. Ba mai mult, Băişanu este de părere că Guvernul nu sprijină persoanele afectate de sinistraţi. "Acum vedem doar cetăţeni inimoşi din mediul privat care oferă sprijinul necesar persoanelor sinistrate."



14:46
joi, 22 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere