Un bielorus a doborît cu tractorul un stîlp de iluminat public

Un bielorus din Siret nu a adaptat viteza corespunzătoare la carosabilul umed, ajungînd cu tractorul într-un stîllp de iluminat public. Mai mult, tractorul a mai rulat 110 metri în afara părţii carosabile.

S. Pavel, de 54 ani, cetăţean din Belarus, în timp ce conducea autractorul cu semiremorcă aparţinînd unei firme din Moscova, într-o curbă uşoară la dreapta nu a adaptat viteza corespunzătoare la un carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei, semiremorca a intrat în derapaj, a lovit un stîlp de iluminat public, după care a mai rulat 110 metri ieşind în afara părţii carosabile

Impactul a fost atît de mare încît stîlpul s-a rupt, fiind împrăştiat pe cele două benzi a subansamblelor auto transportate. Cabine tractorulului şi a semiremorcii a fost şi ea avariată. Drumul a fost blocat pe un sens de la ora 00.30 la 01.30. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, carosabilul a fost degajat de pompierii militari Siret şi s-a asigurat paza bunurilor, pînă la transferarea acestora în alt autovehicul.

12:15
joi, 12 august 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere