Costurile pentru reparaţiile terasamentului CF Suceava Nord - Dorneşti sunt peste 8,87 milioane de lei

CFR SA va plăti pentru reparaţiile terasamentului pe linia CF Suceava Nord - Dorneşti, afectat de inundaţiile din iunie-iulie, 8.871.000 lei, fără TVA , finanţarea provenind de la bugetul de stat.

poza
Costurile pentru reparaţiile terasamentului CF Suceava Nord - Dorneşti sunt peste 8,87 milioane de lei

Lucrările ar trebui finalizate în 45 de zile de la data atribuirii contractului, iar constructorul va fi desemnat prin licitaţie deschisă.

Cuantumul garanţiei solocitat ofertanţilor pentru participare este de de 177.400 lei, sau 88.700 lei pentru IMM-uri şi garanţia de bună execuţie ce reprezintă 10% din preţul contractului fără TVA.

Firma desemnată va face proiectarea şi execuţia lucrărilor de reparaţii a terasamentului CF pentru înlaturarea avariilor produse pe infrastructura feroviară în perioada iunie-iulie 2010 pe linia CF Suceava Nord - Dorneşti (linia 500 Ploieşti-Vicşani, între staţiile Suceava Nord-Dorneşti).

În ce priveşte licitaţia, se va ţine cont de preţul ofertei 60%, programul calităţii în proporţie de 15% şi durata de execuţie, reprezentînd 25%.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 septembrie ora 9.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaşi zi, la ora 11.00.

13:27
luni, 13 septembrie 2010

Taguri

CFR, Dornesti, costuri, licitatie, reparatii, terasament

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere