Urmează Bacăul şi Ceahlăul

Principala grijă a tehnicienilor echipei de fotbal Rapid CFR Suceava în această perioadă este de a-şi recupera din punct de vedere fizic jucătorii în perspectiva meciurilor grele care urmează.

poza
Urmează Bacăul şi Ceahlăul www.dinuzara.com

„Ceferiştii” sunt angrenaţi pe două fronturi, campionat şi Cupa României aşa că trebuie să facă faţă unui ritm susţinut, cu meciuri din trei în trei zile. Astfel, vineri începând cu ora 17.00, sucevenii vor întâlni pe Areni, într-un joc contând pentru etapa a II-a a Ligii a III-a gruparea SC Mesagerul Bacău, una din principalele favorite la promovarea în eşalonul secund.

SC Mesagerul este finanţată începând din acest sezon de Consiliul Local Bacău, fiind pregătită de fostul antrenor al Rapidului Bucureşti din sezonul precedent, Ciprian Panait.

Marţi, pe 7 septembrie, sucevenii au parte de o nouă confruntare şoc, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru Faza a V-a a Cupei României, iar în cazul în care vor reuşi să elimine şi „plăieşii” lui „Pinalty”, „ceferiştii” îşi vor măsura forţele în turul următor cu o formaţie din primul eşalon al fotbalului românesc.

Revenind la întâlnirea cu Ceahlăul, partida de săptămâna viitoare se anunţă cu atât mai interesantă cu cât în lotul nemţenilor se regăsesc nu mai puţin de cinci fotbalişti suceveni, este vorba de portarul Andrei Roheţki şi de jucătorii de câmp Marius Onciu, Cristinel Gafiţa, Constantin Ferariu şi Alexandru Moldovan. Mai mult, pe banca Ceahlăului se află începând din această vară „Magiun” Barbu, poate cel mai iubit tehnician care a antrenat vreodată pe Areni.

În plus,  până pe 8 septembrie, când expiră perioada de transferări, oficialii Rapidului caută soluţii pentru primenirea lotului cu jucători pentru posturile deficitare. Astfel, sucevenii sunt pe cale să ajungă la un acord cu fundaşul Radu Tomescu, care în intersezon s-a mai aflat şi lista grupărilor Cetatea Suceava şi Cetatea Târgu Neamţ, iar alb-vişinii au încercat să dea lovitura în această vară prin înregimentarea lui Dorin Semeghin, fotbalist care se antrenează de ceva vreme împreună cu lotul Rapidului.

„Seme” a declinat însă oferta „ceferiştilor”, motivând că aşteaptă o ofertă de la o un club din Cipru.18:51
luni, 30 august 2010
Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere