Sporting Suceava a invins liderul

În cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional pentru juniori A şi B, echipele clubului Sporting Suceava au reuşit să se impună în ambele meciuri disputate pe stadionul Areni, în compania celor de la Sporting Club Vaslui, club ce are maxim de puncte la ambele categorii şi se anunţă principalul candidat la prima poziţie în clasament.

poza
Sporting Suceava a invins liderul

După două înfrângeri în primele două etape, la acelaşi scor, 0 – 3, echipa de juniori A de la Sporting Suceava, pregătită de Aurel Constantin a reuşit prima victorie din sezon, chiar în faţa vasluienilor, care se aflau pe locul al treilea în clasament, la egalitate de puncte cu liderul, scor 3 – 0. Tinerii fotbalişti suceveni au preluat iniţiativa încă din prima repriză şi s-au desprins la două goluri, după o reuşită a lui Pavăl şi un autogol al oaspeţilor, scor la pauză 2 – 0. Până la final, Sporting Suceava a mai înscris încă o dată şi a închis tabela la 3 – 0, obţinând astfel prima victorie din campionat.
La juniori B, echipa Sporting Suceava, pregătită de Ciprian Anton s-a confruntat cu echipa similară a celor de la Sporting Vaslui, lidera la zi după două etape, cu maxim de puncte. După o repriză albă, cu ocazii la ambele porţi, în partea secundă sucevenii au făcut un joc mult mai bun şi au marcat de trei ori până la final, prin Pustiu, Nechitoaia şi Colesniuc, obţinând astfel cea de-a doua victorie a sezonului, scor 3 – 0. Mai mult, în ultimele 20 de minute, la scorul de 2 – 0, elevii lui Ciprian Anton au jucat în 10 oameni, după un cartonaş roşu primit, dar s-au apărat foarte bine şi au reuşit chiar să marcheze în final de joc.
„Mă bucur că nu ne-am făcut de ruşine, ci din contra am reuşit să facem faţă liderului din clasament, echipă ce are în componenţă majoritatea juniorilor aparţinând clubului FC Vaslui”, a declarat antrenorul Ciprian Anton.
 
Juniorii de la LPS Suceava au pierdut ambele meciuri la Iaşi După un început foarte bun de campionat, în care a obţinut două victorii din tot atâtea etape, echipa de juniori A de la LPS Suceava, pregătită de Ovidiu Murariu, a suferit prima înfrângere din sezon pe terenul celor de la LPS Iaşi, scor 0 – 2. Ieşenii au deschis scorul în minutul 35, dar în repriza a doua, sucevenii au avut două mari şanse de a egala şi de a prelua conducerea în minutele 73 şi 75, când, atât Viţel, cât şi Avasiloaie au scăpat singuri cu portarul dar nu au reuşit să-l învingă pe golkeeperul ieşean, cel care este component al lotului naţional de juniori.
„Chiar dacă am pierdut, echipa noastră a făcut un joc bun în care şi-a creat foarte multe ocazii în faţa unei echipe omogene cu jucători de gabarit, dar suferim la finalizare, acolo unde trebuie să remediem greşelile”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.
În cealaltă confruntare cu LPS Iaşi, echipa de juniori B a LPS Suceava, pregătită de Ovidiu Căldăruş a încasat nu mai puţin de şapte goluri fără să înscrie, scor 0 – 7.

20:53
joi, 30 septembrie 2010
Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere