Silviu Casandra a câştigat al 33-lea titlu naţional din carieră!

Atletul sucevean Silviu Casandra a cîştigat sâmbătă dimineaţă proba de 50 de kilometri marş din cadrul Campionatului Naţional, desfăşurată pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrău (Bucureşti).

Campion în acest an şi în proba de 20 km marş, atletul sucevean a realizat astfel „dubla” şi este astfel autorul unui record absolut şi anume cucerirea celui de-al 33 titlu de campion naţional obţinut în cariera sa. Silviu Casandra a câştigat lejer cursa, trecând linia de sosire cu timpul de 4h:14min:14 sec, ocupantul locului 2, Marius Cocioran de la CSM Reşiţa sosind după 12 minute şi 40 de secunde.

„M-am luptat cu timpul şi cu kilometrii, aşa cum am spus şi înainte de cursă. Mă bucur că am realizat această performanţă, al 33-lea titlu naţional, care reprezintă un record absolut pentru România şi dedic în mod deosebit acest titlu fetiţei mele Raisa Carina, precum şi soţiei Cristina”, a spus Silviu Casandra la câteva minute după coborârea de pe podiumul Naţionalelor.

La startul întrecerii de tineret s-a mai aflat un sportiv de la CSM Suceava, Zaharia Mocuţă, antrenat de Silviu Casandra, care după o cursă foarte bună a reuşit să cucerească medalia de argint cu timpul de 5h:28min:58sec.

Singurul regret al campionului de marş este acela că sucevenii nu au mai avut un sportiv care să intre în cursă, pentru că în urma rezultatelor de astăzi Clubul Sportiv Municipal Suceava ar fi câştigat lejer medalia de aur pe echipe, asta deoarece principalii rivali, cei de la Steaua au abandonat cursa, iar în aceste condiţii cei de la CSM Reşiţa au fost laureaţii pe echipe.
 



16:48
duminica, 19 septembrie 2010

Taguri

Silviu Casandra, alte sporturi

Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere