Rapidiştii îşi doresc să debuteze cu dreptul

Cu moralul ridicat după victoria de senzaţie repurtată miercuri, pe Areni, în faţa grupării de liga secundă FC Botoşani, în Turul al IV-lea al Cupei României la fotbal, Rapidul abordează cu optimism partida de astăzi de la Galaţi, cu Politehnica, din runda inaugurală a campionatului Ligii a III-a, ediţia 2010-2011.

poza
Rapidiştii îşi doresc să debuteze cu dreptul

„Ne aşteptăm la un meci greu, pentru că Politehnica Galaţi emite pretenţii de promovare în eşalonul secund. De altfel, noul antrenor principal al echipei, Dan Băncilă, s-a deplasat marţi la Suceava pentru a ne spiona cu prilejul partidei din Cupa României cu FC Botoşani, ceea ce înseamnă că şi lor le este puţin teamă de noi.


Pe lângă valoarea adversarului, un alt impediment pentru noi îl va constitui suprafaţa sintetică pe care se va disputa întâlnirea, cu care noi nu prea suntem obişnuiţi. Sper însă să ne facem jocul nostru obişnuit, iar dacă vom avea parte şi de un arbitraj imparţial, atunci avem şanse să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Galaţi”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Accidentaţi în meciul cu FC Botoşani, fotbaliştii Dinu Oniu şi Ionuţ Plămadă sunt incerţi pentru confruntarea de astăzi, situaţie în care se află şi Răzvan Breniuc, care este indisponibil de mai multă vreme. O noutate de ultimă oră o reprezintă cooptarea în colectivul tehnic al echipei a antrenorului cu portarii Marius Lup, care a mai activat în trecut la Juventus Fălticeni şi Cetatea Suceava.



14:52
vineri, 27 august 2010
Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere