Rapid CFR, victorie importantă

Rapid CFR Suceava a debutat cu o victorie în faţa propriilor suporteri, în prima partidă disputată pe stadionul Areni, în acest sezon al Ligii a 3-a.

poza
Rapid CFR, victorie importantă | (f) liga2.ro

După un eşec în deplasarea de la Galaţi, rapidiştii s-au impus vineri în faţa celor de la SC Mesagerul Bacău cu scorul de 3 – 1, după ce la pauză oaspeţii au intrat la vestiare cu un avantaj de un gol, scor 0 – 1.

Prima repriză a fost una cu un joc destul de alert si destul de dur, dar fără prea multe ocazii de gol, fiecare dintre echipe având câte două ocazii de gol. Totuşi, cu trei minute înainte de pauză băcăuanii reuşesc să înscrie după un autogol al lui Brânză, la un corner în care şi portarul Pascal a avut partea lui de vină, după ce nu a reuşit să respingă mingea centrată pe sus în careul de şase metri, scor 0 – 1.

Partea a doua a jocului a fost una total diferită, una în care băcăuanii s-au retras ca să-şi conserve avantajul de un gol, iar rapidiştii au atacat în valuri, mai ales în partea a doua a reprizei secunde. Presiunea pusă de suceveni a dat roade în minutul 72, când nou intratul Golofca a reuşit egalarea, după ce l-a executat pe portarul oaspeţilor cu un şut plasat din lateral dreapta la colţul lung, direct în vinclu, scor 1 – 1. După numai două minute, căpitanul Mircea Negru câştigă un balon la marginea careului şi lobează mingea cu latul în diagonală, peste înaltul portar al Bacăului care era ieşit în întâmpinarea lui, scor 2 – 1.

Pe final de joc, băcăuanii au o mare ocazie de a egala, dar Pascal scoate excelent un balon şutat din interiorul careului şi imediat după această fază, Rapidul dă lovitura de graţie şi se distanţează la două goluri prin reuşita lui Apetri, care profită de pasul greşit la off-side al apărării băcăuane, rămâne singur cu portarul oaspeţilor pe care-l driblează şi şutează în plasă pentru 3 – 1, scor cu care Rapid CFR obţine prima victorie şi primele trei puncte din acest sezon.

12:16
duminica, 05 septembrie 2010
Autor
Paslariu Cristian
Gazduit de Administrare Servere