Rapid CFR Suceava – FC Botoşani, în Cupă

Federaţia Română de Fotbal a stabilit astăzi că Rapid Suceava va întâlni gruparea de liga secundă FC Botoşani în Turul IV al Cupei României.

poza
Rapid CFR Suceava – FC Botoşani, în Cupă
Partida se va juca într-o singură manşă, pe stadionul Areni, marţi 24 august, cu începere de la ora 17.30. Cele două formaţii s-au întâlnit şi anul trecut în aceeaşi fază a competiţiei, botoşănenii având atunci câştig de cauză cu scorul de 3-2.  

     Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc în această vară şi a fost una amicală, botoşănenii impunându-se şi de această dată la limită, cu scorul de 1-0, prin reuşita fostului căpitan al Cetăţii, Tudor Homneac.

     Rapidiştii sunt precauţi înaintea confruntării din Cupa României cu vecinii de la FC Botoşani. Antrenorul Bogdan Tudoreanu a spus că va fi un joc dificil pentru suceveni şi datorită valorii superioare a lotului, FC Botoşani porneşte cu prima şansă.

    „Cu toate acestea, noi suntem decişi să ne mobilizăm exemplar de această dată, pentru că vrem să trecem mai departe şi să aducem după foarte mult timp o echipă de prima ligă pe Areni”, a mai declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

22:13
miercuri, 18 august 2010

Taguri

fotbal

Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere