Rapid CFR Suceava – 7 zile până la primul meci oficial

Rapid CFR Suceava dispută primul meci oficial al sezonului peste o săptămână, marţi 24 august.

poza
Rapid CFR Suceava – 7 zile până la primul meci oficial
După ce Federaţia Română de Fotbal a decis amânarea cu o săptămână a campionatului Ligii a 3-a, de pe 20 pe 27 august, pentru Rapid Suceava următorul meci oficial devine cel din Turul 4 al Cupei României.

Chiar dacă tragerea la sorţi va avea loc abia miercuri, cel mai probabil „ceferiştii” vor întâlni în următoarea fază a competiţiei gruparea de liga secundă FC Botoşani, şi asta deoarece pentru FRF primează criteriul geografic atunci când se ia în calcul împerecherea echipelor. De altfel,  Cornel Şfaiţer, conducător al botoşănenilor şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a confirmat deja în presa din judeţul vecin acest lucru, afirmând încă din urmă cu două zile că echipa sa se va confrunta cu Rapid Suceava în turul următor al Cupei României.  

Ca o ultimă repetiţie înaintea acestui joc, sucevenii au perfectat pe ultima sută de metri un meci amical cu gruparea de liga secundă Politehnica Iaşi, care se va disputa în ziua de vineri 20 august pe stadionul din Dealul Copoului. Pe 27 august, în prima etapă a turului ediţiei de campionat 2010-2011 a Ligii a III-a, Rapid Suceava va întâlni în deplasare formaţia Politehnica Galaţi.

19:14
marti, 17 august 2010

Taguri

Rapid CFR, fotbal

Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere