Premii de peste 3000 de euro şi înscrieri gratuite la cea de-a VIII-a ediţie a Cupei Aqua Carpatica.

Ediţia a VIII-a a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal va avea loc în perioada 12-20 octombrie la Vatra Dornei! Şi anul acesta Baza Sportivă Stadium Yanis va fi locul de desfăşurarea al uneia dintre cele mai importante competiţii la minifotbal din judeţ.

poza
Premii de peste 3000 de euro şi înscrieri gratuite la cea de-a VIII-a ediţie a Cupei Aqua Carpatica.
La întrecere se pot înscrie practicanţi de minifotbal din întreg judeţul Suceava (cu domiciliul stabil-nu se acceptă vize de flotant). La fel ca şi la ediţia precedentă, este permis şi accesul fotbaliştilor legitimaţi, însă doar a celor din ligile a IV-a şi a V-a, fiecare echipă putând înscrie maxim 10 jucători în lot. Înscrierile sunt gratuite şi se pot face până pe data de 9 octombrie la Stadium Yanis din cartierul Unirii sau la Magazinul MaxiSPORT din centrul municipiului Vatra Dornei, pe aleea pietonală sau pe adresa: ! Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă: numele echipei, numele şi numărul de telefon al căpitanului echipei, adeverinţe medicale cu menţiunea „apt pentru sport” şi copii după cartea de identitate pentru fiecare jucător înscris, precum şi declaraţie pe propria răspundere pentru jucătorii legitimaţi, care să cuprindă numele echipei la care sunt legitimaţi precum şi eşalonul în care activează (liga a IV-a sau a V-a).
Limita minimă de vârstă este de 16 ani! De asemenea, întrucât competiţia se desfăşoară după regulamentele Federaţiei Române de Minifotbal, jucătorii au obligaţia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poză (C.I., paşaport, permis de conducere), în vederea verificării identităţii acestora, înainte de desfăşurarea jocului. Sunt valabile legitimaţiile proprii cu parafa medicală şi ştampila unităţii medicale emitente. În cazuri excepţionale, se acceptă şi tabelul nominal cu jucătorii, cu parafa medicală în dreptul fiecărui jucător, ştampilat de unitatea medicală emitentă, cu menţiunea „apt pentru sport”.
Cei interesaţi mai trebuie să ştie că pentru înscrierea online, este necesară scanarea tuturor documentelor şi expedierea sub formă arhivată pe adresa . Detalii se pot obţine şi la şi pe pagina de Facebook a evenimentului (Cupa Aqua Carpatica la Minifotbal).
Toate meciurile turneului vor fi arbitrate de către Vasile Tacu şi Ghiţă Ignătescu, arbitrii apreciaţi şi la ediţiile precedente ale competiţiei dornene.

# Campioana ediţiei 2018 se va alege cu 4.000 de lei!

Aqua Carpatica, sponsorul competiţiei pune la bătaie, şi anul acesta, premii substanţiale, aşa după cum ne-a mărturisit Stelian Chiforescu, preşedintele Carpathian Springs, fondul total de premiere depăşind, şi la ediţia a VIII-a, 3.000 de euro, fiind cel mai mare alocat unei asemenea competiţii în judeţul nostru. „Ne dorim o nouă ediţie reuşită, cât mai tentantă, pentru cât mai multe echipe din judeţ, dar în care sportivitatea să primeze. Sperăm la o participare cât mai numeroasă” a mai declarat omul de afaceri dorenan.
Campioana va fi răsplătită cu 4.000 de lei, locul 2 va primi 2.000 de lei, locul 3, 1.500 de lei, iar echipa care va pierde finala mică se va alege cu 1.000 de lei. De asemenea, vor primi distincţii importante şi fotbaliştii care se vor remarca în mod deosebit pe durata turneului, cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgheterul întrecerii urmând să fie recompensaţi de către organizatori. Premii speciale vor fi acordate, la fel ca şi la ediţiile precedente, şi celor mai tineri dintre jucătorii care se vor evidenţia pe durata competiţiei.
Tragerea la sorţi şi şedinţa tehnică sunt programate pentru vineri, 11 octombrie, ora 19.00, la Yanis Sport Pub, lângă Baza Sportivă (va fi necesară prezenţa unui reprezentant al fiecărei echipe).
Meciurile din faza grupelor sunt programate pentru zilele de 12-13 octombrie, iar faza finală, în 19-20 octombrie! Anul trecut au fost înscrise 15 echipe, turneul fiind adjudecat de către echipa Cosmos.


15:36
miercuri, 18 septembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere