Patru tinere din Suceava vor reprezenta România la Balcaniada de sărituri peste obstacole , in Croatia

Federaţia Ecvestră Română a selectat patru tinere din judeţul Suceava să facă parte din loturile naţionale ale României la Balcaniada de sărituri peste obstacole care se va desfăşura săptămâna viitoare la Zagreb, în Croaţia.

Vicepreşedintele Federaţiei Ecvestre Române, Alexandru Băişanu, a precizat pentru News Bucovina că la Balcaniadă au fost selectate în lotul naţional de patru Octavia Ilisoi – copii şi Ioana Băişanu-amazoane (femei), iar celelalte două tinere, Alexandra Moroşanu în lotul de opt la amazoane, iar Miruna Tărâţă în lotul de opt la junioare.

Băişanu a explicat că fiecare lot naţional este format din patru persoane care punctează pentru echipa naţională din care provin, dar pe lângă acestea în lot sunt incluşi şi patru sportivi care punctează doar la individual.

Cele patru tinere sucevence s-au calificat la Balcaniada de la Zagreb în urma rezultatelor obţinute la Campionatul Naţional care s-a desfăşurat săptămâna trecută la Braşov.

Băişanu a subliniat că cele patru tinere care reprezintă cu cinste judeţul Suceava în competiţii naţionale şi internaţionale nu au fost sprijinite în niciun fel de autorităţile locale sau judeţene din judeţul Suceava.


09:28
joi, 23 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere