O nouă înfrângere pentru Rapid CFR Suceava

Rapid CFR Suceava a atins vineri borna şase la numărul de înfrângeri din acest sezon. Astfel, ceferiştii au plecat fără niciun punct din disputa cu Ceahlăul II Piatra Neamţ şi îşi continuă seria neagră din acest tur, după ce partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 (0-0) în favoarea gazdelor, care, înaintea acestui joc, aveau doar două victorii.

poza
O nouă înfrângere pentru Rapid CFR Suceava | (f) gazetasv.ro

Antrenorul Ion Buzoianu s-a arătat dezamăgit de deznodământul jocului şi a spus că sucevenii au avut meciul în mână, au ratat din nou nepermis de mult şi au luat gol foarte uşor.

"Când ratezi singur cu portarul, cum a fost cazul lui Golofca, sau când trimiţi mingea în bară, prin Apetri, nu se poate spune că nu ai avut meciul în mână. Au fost ocazii ratate la scorul de 0-0, iar dacă am fi marcat alta era soarta partidei”, a mai declarat Buzoianu.

Prima ocazie a jocului s-a petrecut în minutul 5, atunci când şutul lui Tomescu, de la 20 de metri, a trecut peste bara transversală a porţii gazdelor. În minutul 10, Ţepeş a fost blocat în careul de 6 m, pentru ca, în urma cornerului, Pascal să intervină la şutul lui Tudosă.

În minutul 20, o lovitură liberă din colţul careului de 16 m al rapidiştilor este executată spre centru de ţepeş, iar Spătar are o intervenţie foarte bună, respingând mingea în corner. Peste 5 minute, Spătar şutează din 14m, dar liberoul Gorea respinge foarte bine, iar în minutul 40, şutul centrare a lui Tudosă cade pe bara porţii lui Pascal.

În debutul părţii a doua, Florin Apetri este foarte aproape de deschiderea scorului, şutul său din lovitură liberă nimerind bara porţii Ceahlăului.

În minutul 55 este rândul gazdelor să acuze ghinionul, Tudosă trimiţând mingea în bară, iar apoi şutul lui Marc a fost oprit de blocajul din preajma porţii lui Pascal. O nouă ocazie la poarta gazdelor îl are în prim-plan pe Fl Plămadă, al cărui şut e respins din careu de Gorea, pentru ca în minutul 69, la un corner, şutul lui Ţepeş să fie respins foarte bine de Spătar.

Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de Bobric în minutul 77, în urma unei faze confuze în careul rapidiştilor, pentru ca ultima fază mai periculoasă la poarta gazdelor să fie trecută în contul lui Şuleru, al cărui şut a trecut pe lângă buturile lui Hărăguţă.

Sucevenii au mai încercat să ameninţe formaţia gazdă, însă nu au reuşit nimic, ba mai mult, cu 3 minute înainte de final, Florin Plămadă a primit al doilea galben şi şi-a lăsat echipa în inferioritate.

Rapid CFR Suceava a jucat în formula: Pascal, Pantea, F. Plămadă, Sava, Spătar, Oniu, Brînză, Apetri, Tomescu, Şuleru, I. Plămadă. Au mai intrat Golofca, Mircea Negru şi Burlacu.14:53
joi, 04 noiembrie 2010
Autor
Pâslariu Cristian
Gazduit de Administrare Servere