O nouă competiţie pentru juniori

Federaţia Română de Fotbal a iniţiat un proiect special pentru juniorii sub 16 ani, tocmai ca urmare a rezultelor slabe înregistrate de selecţionata României la acest nivel de vârstă.

FRF încearcă prin aceasta realizarea unui proiect care să dinamizeze acest eşalon şi timp de un an, în paralel cu întrecerile Campionatului Republican de juniori C, se va desfăşura, în colaborare cu Asociaţiile Judeţene de Fotbal, un campionat regional. Turneul care se va disputa în sistem tur-retur de două ori, toamnă-primăvară şi va debuta în 19 septembrie, va avea ca participante reprezentativele judeţelor Iaşi, Vaslui, Neamţ, Botoşani, Bacău şi Suceava.
   Fostul jucător şi antrenor de la Cetatea, Florin Cristescu, desemnet de Federaţie organizator al acestui turneu în zonă a spus că proiectul propus de FRF are ca scop promovarea juniorilor sub 16 ani şi presupune implicarea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, iar în proporţie de 80% proiectul este finanţat de FRF şi rezolvă mare parte din problemele practice.  
    În plus, AJF Suceava ar trebui să asigure un teren de antrenament, pentru două antrenamente pe săptămână şi unul de joc, duminică. El a mai precizat că a găsit la AJF Suceava toată înţelegerea necesară proiectului lansat de FRF şi în data de 14 iulie, ora11.00, la Suceava sunt aşteptaţi toţi antrenorii juniorilor C care se încadrează în categoria de vârstă sub 16 ani.  
     Mai mult chiar, datorită colaborării bune pe care o are cu AJF Suceava, Cristescu a anunţat că duminică 18 iulie pe stadionul “Nada Florilor” din Fălticeni începând cu ora 10.00 se va organiza o selecţie pentru copii născuţi în 1995.


13:21
marti, 13 iulie 2010
Autor
Vlad Costea
Gazduit de Administrare Servere