Liderul pierde surprinzator pe teren propriu

În etapa cu numărul nouă din Liga a IV-a de fotbal, liderul clasamentului, Bucovina Frătăuţii Noi, a suferit prima înfrângere din acest sezon, chiar pe teren propriu, scor 1-2 în faţa echipei de pe locul şapte, Foresta Moldoviţa, dar şi-a păstrat pentru încă o etapă prima poziţie.

Prima repriză a acestei întâlniri a fost una destul de echilibrată, fără prea multe ocazii de poartă, asta până în minutul 42, când oaspeţii au reuşit să deschidă scorul din penalty prin Mândrilă, scor 0-1, acesta fiind şi rezultatul la pauză.


    În partea a doua a jocului, gazdele s-au aruncat în atac şi au irosit foarte multe ocazii, trimiţând mingea în bara adversă de două ori în primele 15 minute. Contrar jocului din teren, Foresta Moldoviţa reuşeşte să-şi mărească avantajul în minutul 55 prin Gherine (foto), dar liderul reduce din diferenţă în minutul 70, prin Cojocariu. Ghinionul nu s-a oprit pentru gazde, care pe final au ratat egalarea şi chiar victoria, după alte trei ocazii în care au luat la ţintă bara celor de la Foresta Moldoviţa, scor final 1-2.

    A doua clasată, Foresta Mălini, a profitat de acest pas greşit şi a egalat la puncte liderul, după victoria categorică de pe terenul celor de la Danalis Zvoriştea, scor 7-1.

Rezultatele etapei cu numărul nouă:
Voinţa Stroieşti – Viitorul Liteni 2 – 5
Steaua Dumbrăveni – FC Marginea 2 – 1
Zimbrul Siret – CS Gura Humorului 1 – 4
Bucovina Frătăuţii Noi – Foresta Moldoviţa 1 – 2
Florconstruct Pătrăuţi – Unirea Boroaia 3 – 5
Minerul Iacobeni – Dorna Vatra Dornei 3 – 2
Rarăul Câmpulung Moldovenesc – Bucovina Rădăuţi 1 – 1
Sporting Suceava – Rapid CFR II Mihoveni 2 – 0
Danalis Zvoriştea – Foresta Mălini 1 – 7

În clasament, pe primul loc se află bucovina Frătăuţii Noi, cu 22 pct, urmată de Foresta Mălini, tot cu 22 pct, dar golaveraj inferior.18:02
marti, 05 octombrie 2010

Taguri

fotbal

Autor
Cristi Paslaru
Gazduit de Administrare Servere