Inundaţiile şi criza pun în pericol fotbalul judeţean

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Aurel Daicu, are emoţii în privinţa numărul de echipe care se vor înscrie pentru competiţiile oficiale organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal în sezonul 2010-2011. 

poza
Inundaţiile şi criza pun în pericol fotbalul judeţean

„Comunităţile din localităţile judeţului au mari bătăi de cap din cauza pagubele produse de valul de inundaţii, astfel că puţini mai au timp în această perioadă să se gândească şi la fotbal. Mă aştept să apară destule situaţii cu echipe care nu pot să se înscrie în competiţie, fie din cauza inundaţiilor, fie datorită crizei financiare ce pare că se adânceşte tot mai mult. În campionatul juniorilor C situaţia pare cea mai ambiguă, unde doar 10 grupări şi-au manifestat interesul să se înscrie în competiţie, cu 6 mai puţin faţă de sezonul precedent.

     Semnale nu tocmai optimiste vin şi dinspre Ligile a IV-a şi a V-a, acolo unde echipe de tradiţie ca Bucovina Rădăuţi, Foresta Moldoviţa, Avântul Frasin, Florconstruct Pătrăuţi sau Voinţa Stroieşti se confruntă cu probleme serioase”, a declarat Aurel Daicu.

15:12
duminica, 18 iulie 2010
Autor
Vlad Costea
Gazduit de Administrare Servere