Humorul, Câmpulungul şi Vereştiul joacă sâmbăta viitoare în cupă

Federaţia Română de Fotbal a tras la sorţi programul meciurilor din Faza I a Cupei României, ediţia 2010-2011, care se vor disputa în ziua de sâmbătă, 17 iunie, cu începere de la ora 17.30.

Încă din runda inaugurală a întrecerii vor lua startul şi trei formaţii sucevene, este vorba de CS Gura Humorului şi Rarăul Câmpulung Moldovenesc, echipe considerate retrogradate din eşalonul trei, precum şi câştigătoarea Fazei Judeţene a Cupei României, Viitorul Vereşti.
    Rarăul Câmpulung Moldovenesc va evolua în deplasare pe terenul grupării Luceafărul Mihai Eminescu din judeţul Botoşani, în vreme ce Viitorul şi CS Gura Humorului se vor confrunta în meciul decisiv pentru calificarea în turul al II-lea pe stadionul din Vereşti.
   Conform Regulamentului, echipele din Liga a 3-a sunt obligate să folosească minim 3 jucători sub 21 de ani pe toată durata jocului, numai dacă meciurile se dispută cu echipe din aceeaşi categorie competiţională. Toate echipele participante în Faza I au dreptul să efectueze maxim 4 înlocuiri de jucători pe durata unui meci, jocurile fiind sunt programate să se desfăşoare în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, primele echipe fiind considerate organizatoare.
    În caz de egalitate după 90 de minute de joc vor avea loc prelungiri (două reprize a câte 15 minute), iar dacă egalitatea continuă să persiste, se va trece la executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea echipei care va accede în turul următor.


15:33
vineri, 09 iulie 2010

Taguri

fotbal

Autor
Vlad Costea
Gazduit de Administrare Servere