Foresta joaca ,sambata, pe Areni, cu CS Balotesti

      Sambata, 30 septembrie, pe stadionul Areni, Foresta Suceava intalneste echipa CS Balotesti.

poza
Foresta joaca ,sambata, pe Areni, cu CS Balotesti

          Jucatorii echipei Foresta, alaturi de antrenorul lor portughez, au anuntat, in conferinta de presa ca se simt pregatiti pentru jocul cu C.S Balotesti, spunand ca nu vor repeta greselile din partida cu Hermastadt Sibiu.

  
    „Ne aşteaptă un meci dificil, însă fiecare joc este greu în situaţia în care ne găsim noi acum. CS Baloteşti este un concurent direct pentru noi în partea de jos a clasamentului, aşa că vom face totul să câştigăm. Vom încerca să atacăm, să ne impunem jocul, fiindcă suntem conştienţi de faptul că un eventual succes ne va ajuta să părăsim ultima poziţie şi să începem să urcăm în ierarhie. Suntem motivaţi, ne-am antrenat bine, însă trebuie să intrăm pe teren concentraţi la maximum, astfel încât să nu mai repetăm greşelile de la Sibiu. Ştim ce trebuie să facem, jucăm acasă, şi sper ca fanii să vină în număr mare la stadion ca să ne susţină, pentru că vom lupta şi pentru ei”, a declarat tehnicianul portughez.
 


      Cinci jucatori importanti vor lipsi la meciul de sambata: Daniel Pappoe, Alexandru Belevschi, Vasile Dănilă şi Charles Acolatse sunt accidentaţi, în vreme ce Alessandro Masella este suspendat. Acest lucru nu pare însă să-l sperie pe Nuno Pedro.06:42
sambata, 30 septembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere