"Doar cu egaluri, ne-am fi salvat"

Ciprian Anton a a facut ieri o scurta radiografie a perioadei petrecute in fotoliul de presedinte al clubului Cetatea.

“Nu pot vorbi de o realizare importanta, deocamdata sunt de doar 5 luni aici, dar pot spune ca o reusita este aducerea lui Dorin Semeghin. N-am crezut niciodata ca o sa il aduc sa joace pentru Suceava. Probabil cea mai mare realizare ar fi ca la sfarsitul campionatului sa ramanem in liga a II-a, daca voi mai fi pana atunci”, a spus Ciprian Anton.


Cat priveste parcursul echipei in stagiunea de toamna, presedintele Cetatii cosidera ca “alb-albastrii” se afla in grafic pentru evitarea retrogradarii: “Jocurile bune au fost cele de la începutul campionatului primele 7 – 8 meciuri au fost mai bune, dar atunci jucătorii nu erau aşa obosiţi. Speram să ne revenim spre sfârşit, dar nu a fost aşa. Suntem la fel ca Steaua II Bucureşti, au tot 8 egaluri din 16 meciuri jucate ca şi noi. Nu ne-am propus acest lucru, dar chiar şi aşa, dacă am fi făcut numai egaluri ne-am fi îndeplinit obiectivul, acela de a rămâne în liga a II-a, adunând astfel 34 de puncte”.



Plecarile lui Dicher, Luca, Apetroae sau Palimaru nu il ingrijoreaza prea mult pe Ciprian Anton, care nu are ce sa isi reproseze vis-a-vis de relatia cu vestiarul.



“Jucatorii nu mi-au dat de inteles ca ar fi nemultumiti de mine. Personal nu am nimic cu nici un jucător. Nu văd de ce ar avea ceva ei cu mine, am încercat doar să îmi fac datoria de manager şi nimic mai mult”, a mai spus Ciprian Anton.

 

www.gazetasv.ro



23:34
miercuri, 02 decembrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere