CSU Suceava a inregistrat cinci victorii consecutive

„A fost un joc împotriva unei echipe formate majoritar din copii, care nu practică de multă vreme handbalul, majoritatea acţiunilor noastre fiind finalizate pe contraatac” a explicat, după meci, antrenorul sucevenilor, Vasile Boca.

Clubul Sportiv Universitar (CSU) din Suceava a ajuns la a cincea victorie din tot atâtea jocuri disputate în Campionatul Naţional de handbal masculin pentru juniori III, seria A. Elevii pregătiţi de antrenorul Vasile Boca s-au impus fără probleme în partida cu LPS Piatra Neamţ, care a avut loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă”, scor 51–16. Sucevenii au întâlnit o echipă de copii, iar experienţa acumulată la turneele finale s-a văzut în teren, la pauză CSU având deja un avantaj de 18 goluri, scor 26–8.

CSU a folosit în acest meci un lot format din sportivii: Dragoş Podovei, Alexandru Reuţ (11 goluri), Daniel Stanciuc (10), Adi Hreceniuc (9), David Duman (5), Alexandru Focşăneanu (4), Cătălin Mujdei (4), Codrin Dascălu (4), Cătălin Zariţchi (2), Matei Bejenariu (1), Claudiu Stejar (1) şi Rareş Florescu.

08:28
vineri, 19 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere