CSM Suceava, pe cale să doboare recordul din 2008

În primele aproape opt luni care s-au scurs din anul 2010, Clubul Sportiv Municipal Suceava a adunat un număr de 68 de medalii în competiţiile interne.

Secţiile care şi-au adus contribuţia la această zestre sunt atletismul cu 23 de medalii, boxul cu două medalii, canotajul cu 15 medalii, luptele greco-romane cu 6 medalii, tirul cu arcul cu 17 medalii şi de tirul sportiv cu 5 medalii.
      Ţinta clubului fanion al judeţului Suceava este de a realiza în 2010 cel puţin 75 de medalii cât s-au înregistrat în 2008, cel mai prolific an al CSM Suceava atunci când clubul s-a clasat pe locul 19 în România din 48 de cluburi departamentale.
      „Avem şansa să ne atingem obiectivul propus până la sfârşitul anului 2010 pentru că vom mai avea finale ale Campionatelor Naţionale la atletism, lupte greco-romane, tir sportiv, box şi canotaj. Numărul mare de medalii câştigate dovedeşte faptul că la clubul nostru se munceşte şi există seriozitate atât din partea antrenorilor, dar mai ales din partea sportivilor”, a declarat directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.


14:50
vineri, 27 august 2010
Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere