CS Gura Humorului a pierdut intr-o maniera ciudata la Stroiesti

Etapa a şaptea din Liga a 4-a de fotbal a fost una destul de liniştită, fără incidente sau surprize, una în care Bucovina Frătăuţii Noi rămâne în continuare lider după victoria de acasă în faţa celor de la Dorna Vatra Dornei, scor 2 - 0.

poza
CS Gura Humorului a pierdut intr-o maniera ciudata la Stroiesti

Tot în această etapă, CS Gura Humorului a pierdut într-un mod ciudat partida de la Voinţa Stroieşti, cu scorul de 3 - 4, asta după ce au controlat partida până în minutul 86, atunci când aveau un avantaj de două goluri, scor 3 - 1. Această cădere inexplicabilă a oaspeţilor a pornit cel mai probabil după o fază petrecută în minutul 74, când antrenorul Humorului, Adrian Beldiman a introdus în teren un jucător peste 21 de ani în locul unuia din cei trei juniori cu care echipele trebuie să joace în teren. După o fază de joc, humorenii şi-au dat seama de greşeală şi au încercat să repare neatenţia cu o altă schimbare, în care portarul a fost înlocuit cu un junior.

Observatorul din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ion Sopon, a spus despre finalul de partidă că în minutul 74, CS Gura Humorului a scos unul din cei trei juniori, Bogdan Botezatu şi a introdus un senior, Beleca, lucru nepermis de regulament. Apoi, imediat după ce mingea a ieşit din nou în afara terenului, Humorul a făcut o altă schimbare, introducându-l pe portarul junior Florin Cioltan în locul lui Negrea. Rezultatul final a fost însă unul surprinzător, dar el nu poate să spună că a fost non-combat din partea humorenilor, chiar dacă aceştia pierdeau oricum meciul cu 3-0, deoarece nu a existat nici o suspiciune la nici unul din cele trei goluri marcate în final de joc de gazde.

Iată şi rezultate complete din etapa cu nr 7:
Danalis Zvoriştea - Rapid CFR II Mihoveni 1 - 4
Bucovina Frătăuţii Noi - Dorna Vatra Dornei 2 - 0
Sporting Suceava - Rarăul Câmpulung 6 - 0
Zimbrul Siret - Unirea Boroaia 5 - 1
Voinţa Stroieşti - CS Gura Humorului 4 - 3
Viitorul Liteni - FC Marginea 2 - 1
Steaua Dumbrăveni - Foresta Moldoviţa 3 - 3
Minerul Iacobeni - Bucovina Rădăuţi 5 - 1
Florconstruct Pătrăuţi - Foresta Mălini 1 - 3

În clasament,
1. Bucovina Frătăuţii Noi 19 pct
2. Foresta Mălini         16p
3.Sporting Suceava      15p
4. Minerul Iacobeni     14p
5.Dorna Vatra Dornei  13p21:31
marti, 21 septembrie 2010

Taguri

fotbal

Autor
Cristian Paslariu
Gazduit de Administrare Servere