Caravana de scouting "Performanța are Viitor" ajunge la Putna

         Cei mai buni 11 jucători selectați se vor alătura echipei care în luna mai a anului viitor va merge la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia .

poza
Caravana de scouting "Performanța are Viitor" ajunge la Putna
     Performanța are Viitor, caravana de scouting în mediul rural dezvoltată de Federația Română de Fotbal și Gillette, o marcă din portofoliul P&G, ajunge duminică, 1 octombrie, în județul Suceava, comuna Putna.
 
    Tinerii fotbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani sunt așteptați de echipa FRF începând cu ora 09:00 pe Stadionul Tineretului din comuna Putna. Scouterii coordonați de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu vor selecta la finalul preselecției doi noi membri ai echipei Performanța are Viitor, sezonul 2017 - 2018.
 
      ”Ne bucurăm foarte mult să mergem în nordul României pentru a putea vedea la lucru tinerii talentați din regiune, iar la finalul preselecției de la Putna sunt sigur că vom putea include în echipă doi tineri talentați.”, a declarat Jean Vlădoiu, ambasador Performanța are Viitor.
 
     Caravana a debutat în acest sezon la Constanța, cu trialul organizat pe 20 august, și va continua cu preselecția de la Râmnicu Sărat (județul Buzău, 29 octombrie). Alte trei localități din țară vor fi incluse în proiect în perioada martie – aprilie 2018.
 
     Cei mai buni 11 jucători selectați se vor alătura echipei care în luna mai a anului viitor va merge la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru un stagiu de pregătire și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci de-al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.


17:11
joi, 28 septembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere