Anton se învârte în jurul cozii

Presedintele Ciprian Anton continua sa se invarta in jurul cozii cand vine vorba de transferul jucatorilor Andrei Rohetki si Marius Onciu.

Somat de presa sportiva suceveana sa publice detaliile tranzactiei dintre Cetatea si Ceahlaul, seful de pe Areni a recunoscut ca gruparea suceveana a primit deja o parte din bani, evitand insa sa dezvaluie care este suma exacta in schimbul careia jucatorii au fost cedati sub Pietricica.

“Consider ca e total neadevarat ce s-a spus despre mine. Nu am mintit cu nimic in privinta sumei de transfer, ci doar am zis ca o voi face public atunci cand vom avea toti banii in cont. In visteria clubului Cetatea au fost virati o parte din bani pe care i-am folosit in interesul echipei, iar in cursul saptamanii viitore voi face tot posibilul sa primim si restul sumei, pentru ca apoi sa arat in cadrul unei conferinte de presa modul in care s-a cheltuit fiecare leu din acesti bani”, a precizat Ciprian Anton.

Presedintele “galben-albastrilor” s-a razgandit si asupra clauzei de confidentialitate care plana asupra contractului semnat intre Cetatea si Ceahlaul, trimitand opinia publica sa-si satisfaca curiozitatea la sediul federatiei. “Transferul nu este confidential, informatii despre el se pot afla de la Federatia Romana de Fotbal, pentru ca acolo este inregistrat”, a mai explicat seful executivului de pe Areni.

“Indiferent cat ar fi luat Cetatea pe acesti doi jucatori, trebuie sa stiut ca noi nu primeam nimic daca nu-i intorceam cand erau ca si dati la Sportul Studentesc. Asa am considerat ca este mai bine pentru echipa. Nu inteleg de ce atata tam-tam, echipa a obtinut un punct destul de important in deplasare, jucatorii sunt cu banii la zi, stadionul arata putin mai bine. Lumea trebuie sa inteleaga ca nu ne puteam permite sa tinem fotbalisti precum Celpan, pur si simplu nu avem destui bani. Avem si noi, cei din staff-ul clubului, nevoie de putin timp, pentru ca parca suntem loviti inainte de a fi facut ceva” si-a incheiat pledoaria Ciprian Anton.

SURSA:WWW.GAZETASV.RO

13:28
sambata, 22 august 2009

Taguri

Andrei Rohetki, Cetatea Suceava, Ciprian Anton, Marius Onciu

Autor
Danut Chidovet
Gazduit de Administrare Servere