NEWS
08:28
vineri, 19 octombrie 2018
„A fost un joc împotriva unei echipe formate majoritar din copii, care nu practică de multă vreme handbalul, majoritatea acţiunilor noastre fiind finalizate pe contraatac” a explicat, după meci, antrenorul sucevenilor, Vasile Boca.
12:55
marti, 18 septembrie 2018
Crosul Sucevei a ajuns la editia cu numarul IV, iar duminica, 23 septembrie, sucevenii sunt asteptati pe esplanada Casei de Cultura Suceava.Inscrierile se fac în data de 23 septembrie, începând cu ora 8.00, la cortul oficial amplasat pe esplanada Casei de Cultură.
09:28
joi, 23 august 2018
Federaţia Ecvestră Română a selectat patru tinere din judeţul Suceava să facă parte din loturile naţionale ale României la Balcaniada de sărituri peste obstacole care se va desfăşura săptămâna viitoare la Zagreb, în Croaţia.
19:18
miercuri, 11 iulie 2018
Echipa de handbal masculin a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava va participa la Campionatul European Universitar de handbal masculin, care se va desfășura la Coimbra (Portugalia), cu obiectivul de a-și apăra titlul de campioană europeană universitară, câștigat anul trecut, în Spania.
10:18
marti, 12 iunie 2018
Iulius Mall va găzdui în week-end-ul 16-17 iunie a doua ediție a Superbet Castorii Suceava Streetball, eveniment dedicat celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3x3, care începând de la Tokyo 2020 se va afla în programul Jocurilor Olimpice.
11:43
miercuri, 23 mai 2018
Ion Lungu se declarat dezamagit de ceea ce se intampla in fotbalul sucevean, dar, cu toate acestea, tine sa il felicite pe antrenorul Florentin Petre pentru ceea ce a realizat.
08:16
vineri, 18 mai 2018
În perioada 14 – 16 mai 2018, Suceava a găzduit etapa finală a Campionatului Național Universitar de Handbal Masculin, în cadrul căreia au participat 6 echipe reprezentative din următoarele centre universitare:  Universitatea „Ovidius” din Constanța  Universitatea „Transilvania” din Brașov  Universitatea din Pitești  Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău  Academia de Poliție „Al.I.Cuza” din București  Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.
09:10
joi, 10 mai 2018
Ministerul Educației Naționale, prin Federația Sportului Școlar și Universitar, în parteneriat cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, prin Facultatea de Educație Fizică și Sport, Federația Română de Handbal, Clubul Sportiv Universitatea din Suceava, Asociația Județeană de Handbal Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, organizează etapa finală a Campionatului Național Universitar de Handbal Masculin.
08:51
marti, 01 mai 2018
Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Directori, George Negura.
17:09
vineri, 23 februarie 2018
Asociația MozaiQ anunța lansarea primului turneu de fotbal amator din România adresat sportivilor aparținând comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, trans) și aliaților, prin grupul Q Sports România. Prin sport luptăm împotriva discriminării, căci fiecare pornește cu șanse egale, indiferent de rasă, etnie, orientare sexuală sau identitate de gen, vârstă sau statut socio-economic. Sportul înseamnă diversitate, lucru demonstrat de-a lungul anilor prin numeroasele competiții sportive care au adus laolaltă oameni din toate zonele, care au transmis mesaje puternice. Prin fotbal transmitem un semnal hotărât că homofobia și transfobia nu-și au locul pe niciun teren.
05:36
marti, 23 ianuarie 2018
Suceveanul Dorin Andrei Rusu, sportiv legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a fost desemnat cel mai bun atlet român din 2017 la categoria juniori, în cadrul Galei atletismului românesc, desfăşurată la Hotel Crowne Plaza din Bucureşti.

Credeți că cel de al treilea guvern al coaliției PSD-ALDE va reuși ceea ce precedentele nu au reușit?


Gazduit de Administrare Servere