NEWS
09:28
marti, 15 septembrie 2020
Sportivul rădăuțean Andrei Chipreanov a câștigat titlul de campion național absolut la skandenberg, brațul stâng, la Campionatul Naţional de Skandenberg de la Piteşti, din 11 - 13 septembrie, 2020. De asemenea, acesta a obținut medalia de aur la categoria 100 de kilograme, brațul stâng, și medalie de aur la categoria 100 de kilograme, brațul drept, devenind astfel campion național absolut la această categorie, supranumită "Regina" tuturor categoriilor, în skandenberg. Andrei Chipreanov este sportiv de performanță, practicând skandenberg de peste un deceniu. Palmaresul său conține titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național la skandenberg, rezultate obținute anterior
12:02
joi, 06 februarie 2020
Primarul Ion Lungu s-a întâlnit, joi, cu componenții echipei de handbal Universitatea Suceava, atât cu jucătorii cât și cu antrenorii, la care a participat și rectorul USV, prof. univ. dr. ing. Valentin Popa.
16:12
joi, 30 ianuarie 2020
"Astăzi am aprobat suma de 2.500.000 lei pentru echipa de fotbal", a spus primarul Sucevei.
14:34
luni, 18 noiembrie 2019
Rădăuţeanul Andrei Chipreanov a dominat Cupa României la Skandenberg, fiind declarat cel mai bun sportiv la categoriile 105 kilograme şi OPEN. Supranumit „Glonţul”, pentru rapiditatea cu care îşi învinge adversarii, Andrei Chipreanov nu le-a dat nicio şansă competitorilor la evenimetul organizat în 16 noiembrie la Codlea. Practic, Andrei a câştigat toate meciurile, intrând în posesia medaliilor de aur la categoria 105 kilograme braţ stâng, 105 kilograme braţ drept, OPEN braţ stâng şi OPEN braţ drept. „Cupa României a fost un prilej foarte bun pentru mine sa-mi verific nivelul de pregătire, în raport cu ceilalţi competitori din ţară. Rezultatele mă bucură cu atât mai mult cu cât am revenit la antrenamente în luna mai a acestui an, după o pauză de aproximativ şase ani. Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi au fost în jurul meu în această perioadă, sponsorilor, staff-ului tehnic, suporterilor. Mulţumesc Volvo Excellence Cars pentru tot ce fac pentru mine”, a spus Andrei Chipreanov.
15:13
luni, 21 octombrie 2019
Campioana en-titre, „Cosmos”, şi-a păstrat titlul şi la cea de-a opta ediţie a Turneului de minifotbal „Cupa Aqua Carpatica”, după ce a dispus în finala de duminică, 19 octombrie, cu 5-4 de echipa „Fireball”, în cel mai frumos meci al competiţiei, după lovituri de departajare! La finalul celor 60 de minute regulamentare, scorul a fost de 3-3, „Cosmos” reuşind să egaleze în ultima fază a meciului, toate cele 3 goluri fiind marcate din penalty de către Mihăiţă Prodan.
07:49
marti, 08 octombrie 2019
Înotătorul rădăuţean Şerban Cotos a participat, în perioada 4-6 octombrie, la prima ediţie a Cupei României la Înot, organizată de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM) la Braşov. În cele trei zile de concurs, sportivul antrenat la Clubul Sportiv Universitar din Suceava de lector universitar doctor Sorin Raţă a concurat la patru probe şi a urcat pe podium de două ori.
09:03
duminica, 06 octombrie 2019
Startul competiției urma să fie dat de la ora 13.00 de pe esplanada Casei de Cultură.
09:31
joi, 26 septembrie 2019
Vineri, 27 septembrie 2019 se va sărbători la nivel european Ziua Europeană a Sportului Școlar. Aceste eveniment este destinat unităților de învățământ, indiferent de nivelul acestora, care promovează activitatea fizică pentru educarea copiilor și tinerilor. Comisia Europeană împreună cu Federația Maghiară a Sportului Școlar au decis în urmă cu 3 ani ca ultima zi de vineri a lunii septembrie să fie dedicată sărbătoririi mișcării fizice din unitățile de învățământ din toată Europa.
07:06
miercuri, 25 septembrie 2019
Meciul a fost jucat pe stadionul Areni marţi după-amiază s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru echipa gazdă.
15:36
miercuri, 18 septembrie 2019
Ediţia a VIII-a a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal va avea loc în perioada 12-20 octombrie la Vatra Dornei! Şi anul acesta Baza Sportivă Stadium Yanis va fi locul de desfăşurarea al uneia dintre cele mai importante competiţii la minifotbal din judeţ.
16:36
sambata, 07 septembrie 2019
Un grav accident s-a produs, sâmbătă după amiaza, la ieșirea din Fălticeni spre Spătărești.

Credeți că guvernul minoritar PNL va rezista până la alegerile parlamentare din noiembrie 2020?


Gazduit de Administrare Servere