NEWS
15:11
joi, 09 mai 2019
Ministerul Educației Naționale, prin Federația Sportului Școlar și Universitar, în parteneriat cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, prin Facultatea de Educație Fizică și Sport, Federația Română de Handbal, Clubul Sportiv Universitatea din Suceava, Asociația Județeană de Handbal Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava și Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, organizează etapa finală a Campionatului Național Universitar de Handbal Masculin.
11:05
miercuri, 27 martie 2019
Înotătorul rădăuţean Şerban Cotos a confirmat forma bună prin care trece, şi a urcat de două ori pe podiumul Campionatelor Naționale de Înot, pentru Juniori, Tineret și Seniori, care s-au desfășurat în perioada 20-24 martie, la Bacău. Pregătit la Clubul Sportiv Universitar din Suceava de către lector universitar dr. Sorin Raţă, Şerban Cotos a concurat pentru prima dată la o competiţie naţională la categoria Tineret, rezervată înotătorilor de 17-18 ani şi chiar dacă va împlini 17 ani abia în luna septembrie, a obţinut rezultate care îl clasează printre cei mai buni înotători din ţară.
10:17
vineri, 22 februarie 2019
În perioada 22-24 februarie va avea loc la Cluj Napoca a doua ediție a turneului Fotbal pentru Diversitate, organizat de Asociația MozaiQ și Q Sports România, alături de partenerii locali PRIDE România, Glia Queer, Cluj United și sposorul club Delirio, eveniment sportiv care-și propune să sublinieze importanța combaterii homofobiei și transfobiei în sport.
14:00
miercuri, 23 ianuarie 2019
Evenimentul a ajuns la a cincea editie si va fi compusa din patru turnee zonale.
08:28
vineri, 19 octombrie 2018
„A fost un joc împotriva unei echipe formate majoritar din copii, care nu practică de multă vreme handbalul, majoritatea acţiunilor noastre fiind finalizate pe contraatac” a explicat, după meci, antrenorul sucevenilor, Vasile Boca.
12:55
marti, 18 septembrie 2018
Crosul Sucevei a ajuns la editia cu numarul IV, iar duminica, 23 septembrie, sucevenii sunt asteptati pe esplanada Casei de Cultura Suceava.Inscrierile se fac în data de 23 septembrie, începând cu ora 8.00, la cortul oficial amplasat pe esplanada Casei de Cultură.
09:28
joi, 23 august 2018
Federaţia Ecvestră Română a selectat patru tinere din judeţul Suceava să facă parte din loturile naţionale ale României la Balcaniada de sărituri peste obstacole care se va desfăşura săptămâna viitoare la Zagreb, în Croaţia.
19:18
miercuri, 11 iulie 2018
Echipa de handbal masculin a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava va participa la Campionatul European Universitar de handbal masculin, care se va desfășura la Coimbra (Portugalia), cu obiectivul de a-și apăra titlul de campioană europeană universitară, câștigat anul trecut, în Spania.
10:18
marti, 12 iunie 2018
Iulius Mall va găzdui în week-end-ul 16-17 iunie a doua ediție a Superbet Castorii Suceava Streetball, eveniment dedicat celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3x3, care începând de la Tokyo 2020 se va afla în programul Jocurilor Olimpice.
11:43
miercuri, 23 mai 2018
Ion Lungu se declarat dezamagit de ceea ce se intampla in fotbalul sucevean, dar, cu toate acestea, tine sa il felicite pe antrenorul Florentin Petre pentru ceea ce a realizat.
08:16
vineri, 18 mai 2018
În perioada 14 – 16 mai 2018, Suceava a găzduit etapa finală a Campionatului Național Universitar de Handbal Masculin, în cadrul căreia au participat 6 echipe reprezentative din următoarele centre universitare:  Universitatea „Ovidius” din Constanța  Universitatea „Transilvania” din Brașov  Universitatea din Pitești  Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău  Academia de Poliție „Al.I.Cuza” din București  Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Credeți că cel de al treilea guvern al coaliției PSD-ALDE va reuși ceea ce precedentele nu au reușit?


Gazduit de Administrare Servere