NEWS
05:35
marti, 23 ianuarie 2018
Mihnea Coman, un băieţel din Vatra Dornei, luptă curajos, alături de părinţii lui, pentru dreptul de a fi un copil sănătos.
05:30
sambata, 13 ianuarie 2018
S-a dat startul sezonului de nunți și petreceri pe 2018!Viitorii miri sunt așteptați în perioada 9 – 11 februarie la Shopping City Suceava, la a V-a ediție a Târgului de Nunți - Trend Mariaj!
17:00
marti, 05 decembrie 2017
Ce poate fi mai frumos de sărbători decât să împarți bucuria alături de cei dragi, în jurul bradului? În acest an, Iulius Mall Suceava te ajută să ai un Crăciun cu dragoste! Șase pomi deja împodobiți și peste 3.500 de cadouri vor fi oferite clienților care își fac cumpărăturile în magazinele lor preferate.
04:49
vineri, 01 decembrie 2017
Și în acest an, Iulius Mall Suceava s-a îmbrăcat în haine strălucitoare și ți-a pregătit un decor desprins din povești, pentru ca tu să te bucuri din plin de magia sărbătorilor de iarnă. Te invităm duminică, 3 decembrie 2017, să dăm startul celui mai frumos sezon din an și să aprindem împreună luminile de Crăciun. Ți-am pregătit nenumărate surprize!
05:20
joi, 30 noiembrie 2017
Iulius Mall Suceava a pregătit un week-end cu activități îndrăgite de întreaga familie. Cei mici, dar și cei mari, care vor să petreacă pauzele de shopping într-o manieră aparte sunt așteptați la atelierele de creație. Pentru pasionații de obiecte cu patina timpului se va desfășura o nouă ediție a Târgului de Antichități.
05:23
joi, 23 noiembrie 2017
Un spectacol interactiv pentru toate vârstele cu umor, muzica in spiritul sarbatorilor de iarna, dans, emotie si mister. Pret bilet: 10 lei / copii 20 lei / adulti Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava Informatii si rezervari la: 0230 523 718
05:10
miercuri, 22 noiembrie 2017
Ești pasionat de modă și de cumpărături cu discounturi semnificative? La Iulius Mall Suceava se pregătește Black Weekend, un maraton de trei zile cu oferte de până la 70% pentru sesiunile de shopping la brandurile tale preferate.
05:30
joi, 16 noiembrie 2017
Pentru cei mai mici dintre vizitatorii Iulius Mall Suceava continuă atelierele de creație, atât de îndrăgite. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, specialiștii Creativ & Deco vor fi pregătiți să îi învețe cum să realizeze rame foto din lemn, cu decoruri desprinse din povești. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava, așa că prichindeii nu trebuie să aducă decât voie bună și imaginație. La final, obiectele meșteșugite cu migală le vor fi oferite cadou ștrengarilor. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.
16:59
marti, 07 noiembrie 2017
         Jurnalişti, funcţionari publici şi cadre didactice sucevene au participat la un training privind metode inovative pentru realizarea materialelor cu şi despre copii. O altă temă de dezbatere a fost: „educația media (media literacy) - toți suntem producători de conținut, haideți să învățam regulile”. Pentru al doilea an la Suceava, trainingul a fost susţinut de Cristina Lupu, Director de Programe la Centrul pentru Jurnalism Independent din Bucureşti. 
05:09
marti, 07 noiembrie 2017


             Suceava, 6 noiembrie 2017 – Echipa Clinicii ALIAT Suceava va participa pentru a doua oară, cu un program personal, la o nouă ediție a Săptămânii PSI, evenimentul organizat de Editura Trei și găzduit de librăriile Cărturești din întreaga țară, între 6 și 12 noiembrie 2017, care include o amplă serie de ateliere dedicate psihosomaticii, terapiei de cuplu, psihologiei copilului și metodelor de dezvoltare personală.
05:22
luni, 06 noiembrie 2017
                Cu ocazia inaugurării singurului parc de aventură offroad din Moldova, Enduro Ranch a găzduit în parte cea de-a a VIII-a ediție a Festivalului X-enduro Iași. Astfel, la evenimentul moto-turistic de recreere s-au înscris peste 50 de sportivi din Timișoara, Ploiești, Piatra Neamț, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Iași dar și din Republica Moldova. Prologul de sâmbătă a acoperit 1,5km de obstacole artificiale și naturale (cauciucuri, parapeți, bușteni, ravene) iar întregul traseu de tip hard-enduro a acoperit în a doua zi, duminică, aproximativ 15km. Printre sportivi s-a regăsit și o fată care a terminat traseul cu bine în ciuda faptului că procentul de abandonuri din cauza dificultății a fost de peste 50%. Nu s-au înregistrat incidente iar organizatorii mulțumesc echipajelor Ambulanței și Jandarmeriei pentru prezența la eveniment, în ambele zile.

Credeți că guvernul minoritar PNL va rezista până la alegerile parlamentare din noiembrie 2020?


Gazduit de Administrare Servere