NEWS
16:18
marti, 17 septembrie 2019
Presedintele-Director General al CAS Suceava a emis o decizie prin care medicii de familie aflati in relatie contractuala cu institutia noastra sunt desemnati sa recomande investigatia paraclinica dozarea hemoglobinei glicozilata pentru bolnavii cu diabet zaharat.
10:14
marti, 17 septembrie 2019
De curând, iubitorii bucătăriei italiene sunt așteptați în food court Iulius Mall Suceava cu un nou restaurant - Sale e Pepe. Împătimiții gastronomiei de la marginea Mediteranei pot savura gustul care vine de departe, printr-o varietate de bucate delicioase.
10:12
marti, 17 septembrie 2019
Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Zamostea și Zvoriștea, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Nicani. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul comun al anexelor gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit.
10:12
marti, 17 septembrie 2019
Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, care a afectat o suprafață de aproximativ 500 mp de vegetație uscată, pe raza comunei Berchișești.
07:38
marti, 17 septembrie 2019
La 16.09.2019, în jurul orei 11.00, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe DJ 209G din comuna Brodina, autoutilitara condusă de un bărbat de 27 de ani din comuna Frătăuţii Noi, care transporta material lemnos.
07:37
marti, 17 septembrie 2019
La 16.09.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Molidului din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 42 de ani a surprins și accidentat ușor un minor de 6 ani din localitate care a pătruns cu bicicleta pe partea carosabilă fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
07:36
marti, 17 septembrie 2019
La 13.09.2019, în scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic şi a depistării conducătorilor auto ce nu respectă regimul de viteză maxim admis, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul Poliţiilor municipale Suceava și C-lung Moldovenesc, sprijiniți de forțe ale Serviciului Ordine Publică au desfăşurat acţiuni reactiv-preventive în zona de competenţă a Poliţiei municipiului C-lung Moldovenesc. Au fost constatate 3 infracțiuni și aplicate 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 52.160 lei. Polițiștii au reținut 15 permise de conducere, dintre care 7 pentru viteză, 7 pentru depășiri neregulamentare și unul pentru alte cauze. Exemplu: La 13.09.2019, ora 16.06, un bărbat de 26 de ani din orașul Frasin a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 pe raza comunei Vama şi a oraşului Frasin având dreptul de a conduce suspendat şi o îmbibaţie alcoolică de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. Conducătorul auto a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.
07:02
marti, 17 septembrie 2019
In vederea pregatirii sistemului centralizat pentru furnizarea incalzirii in sezonul rece, in perioada 1-11 octombrie, reprezentantii Thermonet vor proceda etapizat la umplerea instalatiilor de incalzire din reteaua secundara inclusiv instalatiile interioare ale blocurilor.
06:10
marti, 17 septembrie 2019
Duminică, 22 Septembrie va fi Open Streets Day - Ziua Străzilor Deschise. Acesta este un eveniment de o zi dedicat furnizării de oportunități locale persoanelor fizice active folosind străzile sau spațiile publice din zonele urbane. Servind ca o punte între Săptămâna Europeană a Mobilității (16-22.09) și Săptămâna Europeană a Sportului (23-30.09) și coincizând cu Ziua Mondială fără Mașini, Ziua Străzilor Deschise scoate în evidență faptul că străzile pot fi redate transportului activ, nepoluant dar și activităților sportive de o zi, care reunesc comunitățile în spațiul public, cu ajutorul jocurilor, activităților de mișcare și distracției.
16:48
luni, 16 septembrie 2019
Soferita a pierdut controlul asupra masinii si s-a rasturnat, dupa care a plonjat in iazul de la intrarea in Falticeni dinspre Suceava.
16:46
luni, 16 septembrie 2019
Luni, la Palatul Administrativ, în sala Ștefan cel Mare, a fost premiată performanța. Cei 20 de elevi din județul Suceava, cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaurat, au fost felicitați într-o ceremonie oficială organizată de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, desfășurată în sala „Ștefan cel Mare”.

Credeți că cel de al treilea guvern al coaliției PSD-ALDE va reuși ceea ce precedentele nu au reușit?


Gazduit de Administrare Servere