USR a purtat discutii despre finanțarea autostrăzii A7, vitală pentru Moldova

Va transmitem un comunicat de presa din partea USR Suceava:

poza
USR a purtat discutii despre finanțarea autostrăzii A7, vitală pentru Moldova

Ieri, ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, împreună cu senatorul USRPLUS George Mîndruță, au avut o întâlnire la sediul ministerului cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Întâlnirea survine în urma discuțiilor de săptămîna trecută dintre conducerile județene PNL și USRPLUS asupra viitoarei colaborări pentru proiectele de dezvoltare ale județului Suceava.
Discuțiile au fost, în principal, despre finanțarea autostrăzii A7, vitală pentru Moldova, care a fost ”neglijată” la acest aspect de guvernările anterioare. Moldova este singura regiune care nu este traversată de nici un segment de autostradă, lucru care înfrânează dezvoltarea județelor din estul țării. S-a convenit asupra necesității urgentării proiectelor mari, de anvergură, asupra parteneriatului între UAT-uri, precum și asupra creării de facilități pentru investitori. S-a discutat și despre demararea proiectului de asociere a orașelor Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, proiect atât de necesar pentru punerea în valoare a uriașului potențial turistic al zonei montane. Doar un efort comun, bazat pe un parteneriat serios, fără prejudecăți politice, axat pe proiecte concrete, realizabile, poate duce la rezultate notabile. Cristian Ghinea a menționat că este prima întâlnire în care USRPLUS şi PNL se prezintă împreună pentru a discuta şi susține proiectele unui județ.
”Așa cum am promis, sprijinim transpartinic proiectele de dezvoltare locală și regională ale județului Suceava” a declarat senatorul USRPLUS George Mîndruță.

Co-președinții USRPLUS Suceava,
Teodora Munteanu
Radu-Adrian Rey


09:28
marti, 26 ianuarie 2021

Taguri

Autor
S.M
  • Dan Cusnir: Parcul Șipote nu este parcul primarului, al viceprimarului sau al unui grup cu interese în zonă.
  • AUR se declară împotriva obligativității vaccinării
  • Ioan Stan: PSD se vede nevoit să denunțe abuzul inimaginabil al guvernului Cîțu
  • Dan Acibotarita: Prea mulți copii, tineri suferă din cauza accidentelor rutiere
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere