Roberta Anastase: Solidaritatea e cel mai important mesaj cu care plec acasă

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, aflată vineri la Dorneşti, s-a arătat impresionată de tragedia sinistraţilor din zonă, dar şi de voinţa şi puterea acestora de a trece peste greutăţi.

poza
Roberta Anastase: Solidaritatea e cel mai important mesaj cu care plec acasă 1235.ro

"Am fost în multe case şi deja se vedea că s-au implicat, că au muncit foarte mult, deja le-au scos la lumină. Asta îţi dă speranţa că lucrurile se vor rezolva şi repede, pentru că, oricum, e incredibil ca în şase zile să ai ridicată o casă, o casă care e zdravănă şi de data aceasta sperăm să nu mai existe probleme", a afirmat Anastase, după ce a vizitat prima casă reconstruită la Dorneşti, cu materiale venite de la Guvern.

Anastase a admirat voinţa oamenilor de a depăşi aceste situaţii grele, puterea de muncă şi solidaritatea comunităţii, toate acestea, în opinia ei, oferind încredere şi stimulînd intenţiile de ajutor atît din partea statului, cît şi a persoanelor sau firmelor private.

Preşedinta Camerei Deputaţilor s-a deplasat de la Dorneşti spre zonele sinistrate din Suceviţa, dar şi la Mănăstirea Suceviţa, afectată de asemenea de inundaţii.

 

Roberta Anastase a venit în Suceava cu un convoi de ajutoare pentru sinistraţii din comuna Dorneşti, constînd în alimente de bază, îmbrăcăminte, obiecte de mobilier, geamuri termopan, materiale de construcţii, colectate în urma donaţiilor persoanelor şi firmelor private din Prahova, la iniţiativa Organizaţiei PD-L şi a Prefecturii Prahova.

Preşedinta Camerei Deputaţilor a venit în judeţul Suceava însoţită de parlamentarii PD-L de Prahova, dar şi de prefectul de Prahova şi primarul municipiului Ploieşti. AGERPRES



14:38
vineri, 16 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
  • Ioan Stan: PSD se vede nevoit să denunțe abuzul inimaginabil al guvernului Cîțu
  • Dan Acibotarita: Prea mulți copii, tineri suferă din cauza accidentelor rutiere
  • George Soldan:Județul Suceava, sărit din schema de finanțare pentru 2021 de Guvernul Cîțu. Bugetul de stat dovedește minciunile liberale
  • Filiala Municipală PLUS Suceava s-a infiintat
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere