PSD Suceava:"Prioritatile lui Lungu sunt ale lui, nu ale sucevenilor"

Va transmitem un comunicat de presa din partea PSD Suceava:

poza
PSD Suceava:"Prioritatile lui Lungu sunt ale lui, nu ale sucevenilor"
Ion Lungu, primarul Sucevei a anunțat cele 20 de priorități pe care le are pentru anul 2018. După cum a anunțat, prioritățile sunt ale lui, NU și ale Sucevenilor. Din cele așa zise 20 priorități, 15 aveau statutul de priorități și în 2017.
Anul 2017, al 13-lea de când Ion Lungu face ce vrea el cu banii și cu viitorul Sucevenilor, a fost unul cu ghinion, încă un an ratat în care nu s-a întâmplat nimic notabil pentru cetățenii Sucevei. Practic aceste așa zise priorități sunt niște chestii care apar doar pe hârtie din când în când, în realitate în Suceava nu se întâmplă nimic care să ducă la dezvoltarea orașului.
În urmă consultărilor pe care le-am avut cu Sucevenii, le vom prezenta lui Ion Lungu și PNL-ului care sunt prioritățile Sucevenilor și cum doresc aceștia să fie rezolvate. Vom începe cu o "prioritate" a anului 2017 care nu se mai regăsește pe lista priorităților 2018. Nu pentru că s-ar fi finalizat sau materializat ci pentru că nu mai are chef Ion Lungu, doar e orașul lui…
În lista priorităților pentru anul 2017, edilul trecuse "acoperire patinoar". Îi prezentăm edilului Sucevei, cum sprijină Primăria Galați sportul VERSUS sprijinul acordat de Primăria Sucevei.
Cum arată tribunele din Galați și cele din Suceava sunt de fapt o unitate de măsură a respectului față de cetățeni, față de utilizatorii patinoarului. Și ar mai trebui edilul să știe că patinoarul acoperit nu înseamnă doar sprijinirea echipelor de hockey ci și o șansă pentru ca mii de suceveni să facă sport, să fie mai sănătoși.
Sunt sute de suceveni la programul cu publicul, sunt sute de suceveni care folosesc micile patinoare din parcările celor 2 centre comerciale. Dacă Suceava ar avea patinoar acoperit, mii de suceveni ar putea folosi această baza sportivă timp de 9-10 luni pe an, chiar dacă plouă sau dacă ninge, chiar dacă sunt + 15 grade afară sau - 30 grade.


Dar asta ar însemna că lui Ion Lungu și PNL-ului să le pese de sănătatea și de dorințele sucevenilor, ar însemna să înțeleagă ce înseamnă să faci "Totul pentru Suceava!"

Dan Ioan Cușnir,
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
"Totul pentru Suceava!"


16:50
marti, 09 ianuarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere