PSD Suceava:"Inovația lui Ion Lungu: Curățirea zăpezii prin topire!"

Va transmitem un comunicat de presa din partea PSD Suceava:

poza
PSD Suceava:"Inovația lui Ion Lungu: Curățirea zăpezii prin topire!"

De câteva zile, angajații Domeniului Public din Primăria Sucevei aplică o nouă idee inovatoare marca Lungu/Harsovschi/PNL: curățarea trotuarelor de zăpadă prin topire! Zăpada mutată săptămânile trecute de pe carosabil pe spațiul verde și pe trotuare, este aruncată zilele acestea înapoi de pe trotuare pe stradă pentru a se topi mai repede.
Indiferența și bătaia de joc față de cetățeni este evidență: se aruncă mormane de zăpadă și de gheață chiar și pe trecerile de pietoni!
O altă bătaie de joc la adresa Sucevenilor rezultă din imposibilitatea curățării mecanizate a trotuarelor acolo unde sunt amplasate panouri publicitare.
Domnilor Lungu și Harsovschi, din birou nu se văd aceste aberații? Cum pot trece prin acele mormane de lângă panourile publicitare femeile cu copii mici sau persoanele cu dizabilități? Să știți că dacă e curat în față Primăriei, între blocuri situația a cu totul alta.
Acestea sunt simptomele unei instituții nefuncționale: un department aruncă zăpada pe trotuare pe stradă după ce operatorul de salubritate a mutat zăpada de pe stradă pe spațiul verde și pe trotuare, iar un alt department probabil că decontează această operațiune de două ori, inclusiv transportul acelei zăpezi în afara Sucevei; sau un departament, așa zis de specialitate, aprobă amplasarea panourilor pe trotuar și alt department nu poate să curățe trotuarele de zăpadă din cauza acelor

panouri! Primăria Sucevei este nefuncțională. Așa zisele Departamente de Specialitate nu sunt funcționale, nu colaborează între ele pentru că nu are cine să le coordoneze.
În plus, în urma topirii zăpezilor, pe trotuarele din Suceava rămâne atât de mult noroi încât în scurt timp cele mai apreciate cadouri vor fi cizmele de cauciuc!
Noi vom continuă să facem “Totul pentru Suceava” demascând toate nefuncționalitățile și aberațiile PNL-iste, doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria și Demnitatea!
Dan Ioan Cușnir
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
“Totul pentru Suceava!”
08.03.2018


18:27
joi, 08 martie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere