PSD Suceava:"Gheorghe Flutur a ales să se lupte cu vrășmași de ”statura sa” politică"

Va transmitem un drept la replica din partea departamentului de comunicare PSD Suceava:

poza
PSD Suceava:"Gheorghe Flutur a ales să se lupte cu vrășmași de ”statura sa” politică"


În speranța că Gheorghe Flutur și-a revenit suficient din indignarea ce-l lovise ca urmare a unei manifestări așa zis „staliniste” a dlui Liviu Dragnea la întâlnirea cu activul PSD de la Dumbrăveni, suficient zic pentru a face un minim exercițiu de memorie, m-am gândit să-l stimulăm cu ceva aduceri aminte de pe vremea când era ministru al agriculturii.
Obișnuia cutremuratul personaj să se adreseze celor pe care-i voia plecați din personalul ministerului cu directive ca ”ori în Ucraina, ori legat, ori acasă”.
Oare ce poate fi calificat mai ”stalinist”? O manifestare ce poate fi ușor pusă pe seama încărcăturii emoționale a momentului său, un comportament repetat în nenumărate ocazii în timpul mandatului său de ministru. Altfel un mandat evidențiat definitiv prin gripa aviară. Oare nu-i mai ”stalinistă” exterminarea fără discernământ și mai ales fără nici o despăgubire a unor biete găini?
Sigur, Gheorghe Flutur a ales să se lupte cu vrășmași de ”statura sa” politică. Având o astfel de ”reușită” la activ nu e de mirare că recurge la exprimări patetice de genul ”groapa de gunoi a istoriei”. Păcat că nu și-a făcut timp să observe că respectiva cavitate e deja plină. Cu ”politicieni” de teapa lui.


Departamentul de comunicare PSD
23.04.2019


08:12
marti, 23 aprilie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere