PSD Suceava :"Primăria Sucevei condusă de Ion Lungu și PNL – Simptomele unei instituții nefuncționale "

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Ioan Cusnir, presedintele Organizatiei Municipale PSD Suceava :

poza
PSD Suceava :"Primăria Sucevei condusă de Ion Lungu și PNL – Simptomele unei instituții nefuncționale "

De 14 ani Ion Lungu, Lucian Harsovschi și PDL-ul vopsit în PNL încearcă să îi convingă pe Suceveni cum au modernizat ei orașul și ce proiecte minunate au realizat ei, pentru Suceveni bineînțeles.
Astăzi va prezentăm cele 2 proiecte care constitue mândria lui Lungu și PNL-ului:
- Pentru Zona de agrement Tătărași, proiect anunțat de Ion Lungu în fiecare an din 2008 până în prezent, s-au cheltuit peste 1.5 milioane euro în condițiile în care terenul, iazurile și copacii existau încă de la preluarea zonei de la Guvernul României. Ion Lungu a cheltuit 1.5 milioane euro pentru niște alei cu pavele, niște bănci, un loc de joacă și un teren de sport. Probabil că terenul de sport este foarte scump deoarece este unic și unicatele sunt mai valoroase. Nicăieri în lumea civilizată nu mai putem vedea un teren de mini-fotbal care are linia de tușa în spatele liniei porții sau un teren de mini-tenis în care jucătorul nu poate ieși în afara zonei de joc pentru că se lovește de un gard.
- Parcarea subterană din Centrul Sucevei este mândria lui Ion Lungu. A costat multe milioane de euro, pentru realizarea ei Centrul Sucevei a fost blocat timp de 3 ani, dar “a meritat”: are un singur nivel în loc de 3, locurile de parcare sunt foarte înguste, are un sistem de ventilație primitiv și zgomotos. Ce are parcarea din Centrul Sucevei și nu are nici o altă parcare din lumea civilizată? Are un trotuar care duce de la un zid betonat

la un gard din fier și mai nou, printr-un indicator rutier montat pe un stâlp ruginit, conducătorii auto sunt încurajați să intre și pe ieșirea din parcare! În Suceava lui Ion Lungu, fiecare face ce îi trece prin cap, totul este de mântuială, nimeni nu este tras la răspundere.
Aceste anomalii nu sunt doar niște detalii care ar trebui să pălească în față realizărilor mărețe marca Lungu/Harsovschi/PDL/PNL!
Aceste anomalii scot la iveală incapacitatea tripletei Lungu/Harsovschi/Andronache de a face lucrurile așa cum trebuie, de calitate, temeinic, durabil, dar mai ales ne arată disprețul acestora față de beneficiarii acestor proiecte, adică față de Suceveni! Sucevenii merită proiecte de calitate, durabile nu lucruri de mântuială, dispreț și ignoranța!
Un teren de fotbal cu linia de tușa in spatele liniei porții arată diprețul fața de tinerii care vor juca fotbal acolo. Un semn de circulație care poate provoca accidente arată disprețul fața de conducătorii auto.
Noi vom continuă să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm disprețul și ignoranța celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria și Demnitatea!

Dan Ioan Cușnir
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
“Totul pentru Suceava!”
03.05.201818:43
miercuri, 16 mai 2018joi, 03 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere