PSD Suceava: "Guvernarea PSD-ALDE s-a dovedit a fi de succes, fapt demonstrat, în trei ani consecutivi, de creșterea economică a țării"

Va transmitem un comunicat de presa din partea DEpartamentului de Comunicare PSD Suceava :

poza
PSD Suceava: "Guvernarea PSD-ALDE s-a dovedit a fi de succes, fapt demonstrat, în trei ani consecutivi, de creșterea economică a țării"
In opinia noastră, guvernarea PSD-ALDE s-a dovedit a fi de succes, fapt demonstrat, în trei ani consecutivi, de creșterea economică a țării, de creșterea reală a veniturilor românilor, de nivelul ridicat al investițiilor în infrastructura națională și județeană.
Apreciem loialitatea manifestată de colegii noștri din ALDE atât în procesul de guvernare cât și în cel de legiferare și considerăm că acest parteneriat ar fi trebuit continuat. Ieșirea de la guvernare reprezintă decizia dumnealor. In ceea ce privește desemnarea unui candidat pentru funcția de președinte al României, PSD are obligația, față de numărul mare al membrilor și al alegatorilor care și-au exprimat încrederea în acest partid, să numeasca propriul reprezentant. Succesul înregistrat de România în cele șase luni în care a deținut președinția Consiliului UE, eficiența guvernării și echilibrul manifestat în politica internă și externă a țării sunt argumente care ne determină să afirmăm că dna premier Viorica Dăncilă, candidatul PSD, este persoana potrivită pentru funcția supremă în stat, persoana care se va impune în opțiunea românilor.


Departamentul de comunicare PSD Suceava
26.08.2019


05:50
marti, 27 august 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere