PSD :"Furnizarea microbuzelor școlare a constituit o preocupare constantă pentru guvernarea social-democrată"

Va transmitem un comunicat de presa din partea PSD Suceava:

poza
PSD :"Furnizarea microbuzelor școlare a constituit o preocupare constantă pentru guvernarea social-democrată"
Dacă, în aceste zile, societatea românească, mass-media românească, rețelele de socializare sunt cvasi-dedicate subiectului referendumului aflat în derulare, parlamentarii liberali suceveni au alte preocupări - fapt anticipat deja.
Deși unii dintre ei au votat și și-au îndrumat alegătorii să participe la vot, în fapt dumnealor sunt preocupați de promovarea în media suceveană a unor subiecte care nu au nimic în comun cu adevărul.
Astfel, un deputat liberal sucevean acuză guvernul PSD-ALDE de neimplicare în asigurarea microbuzelor școlare pentru elevii din zonele izolate.
Domnul deputat, dacă s-ar fi informat, ar fi aflat că în data de 08.06.2018 Guvernul PSD- ALDE a emis Ordonanța de Urgență 461 prin care se stabilește cadrul instituțional pentru participarea Ministerului Dezvoltării la pregătirea unor proiecte, cu finanțare europeană (POR 2014-2020), ce au ca scop dotarea unităților administrativ-teritoriale cu mijloace de transport public local și de transport elevi.
Proiectul de lege pentru aprobarea acestei OUG a fost adoptat în Senat pe data de 17.09.2018, iar pe 4.10.2018 a fost supus avizării comisilor de specialitate din Camera Deputaților, urmând să fie dezbătut în plen. Deci îl informăm pe dl. deputat că problema este rezolvată.
Am vrea totuși să-i reamintim că furnizarea microbuzelor școlare a constituit o preocupare constantă pentru guvernarea social-democrată. Astfel, în perioada 2013-2015, aproape 2000 de microbuze școlare au fost achiziționate de guvernul social-democrat și arondate localităților din România și 98 de microbuze au fost donate Republicii Moldova.
I-am recomanda domnului deputat să se informeze înainte de a se exprima asupra unui domeniu mai ales dacă acest domeniu nu se află în sfera sa de cunoaștere.
Departamentul de comunicare
06.10.2018


20:05
sambata, 06 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere