PSD: De 1 Aprilie, o nouă păcăleală a guvernului Băsescu-Boc

Într-o conferință de presă organizată astăzi de PSD Suceava, Cătălin Nechifor a declarat că data de 1 Aprilie a adus „o nouă păcăleală făcută guvernul Băsescu-Boc, adresată nouă, românilor.”

poza
PSD: De 1 Aprilie, o nouă păcăleală a guvernului Băsescu-Boc
Aducem aminte că actuala guvernare a declarat că din data de 1 Aprilie 2011, România va ieși din criză. Cătălin Nechifor a spus că orice constatare de ieșire din criză se face pe o perioadă mai lungă de timp, de către Institutul Național de Statistică, deoarece este nevoie de acumulare de date și cifre pe o perioadă ceva mai îndelungată.

„România a înregistrat în acest moment cea mai mare inflație din Uniunea Europeană. România a avut în luna Ianuarie, din păcate, o rată de inflație de circa 7,6%, care, comparativ cu media europeană de 2,8% este în mod evident de trei ori mai mare, și acest lucru îl simțim cu toții în buzunar,” a declarat președintele PSD Suceava.

Tot Cătălin Nechifor a spus că „românii trăiesc mult mai rău acum decât în trecut. Acum, la 22 de ani distanță, trăim mai prost ca în \\\\\\\'89, suntem mai puțin încrezători în viitorul nostru, iar pragul sărăciei pe care-l avem acum în România este extrem de mare: circa 60% dintre români sunt în momentul de față cu situații grave, în prag de sărăcie, iar din păcate, această pondere va crește foarte mult.”

Liderul PSD a declarat că singura speranță pe care o mai are poporul român este o schimbare a puterii guvernamentale și alegerile anticipate.

12:32
luni, 04 aprilie 2011

Taguri

PSD, criza, iesire, pacaleala

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere