PSD: Bani publici risipiți pentru amenajarea parcului din Areni

Ovidiu Donțu comentează decizia domnului primar Ion Lungu de a face parcul din Areni (Parcul Universității) la fel cum l-a făcut și pe cel din zona centrală.

Acest lucru face ca social-democrații să privească cu oarecare scepticism decizia, deoarece, conform declarațiilor lui Ovidiu Donțu, se vor cheltui de asemenea alte 12 miliarde de lei vechi din banii publici pentru parcul din Areni, adică suma cheltuită pentru amenajarea parcului central.

„Dacă Ion Lungu vrea să facă și parcul din Areni tot cu 12 miliarde de lei, să pună pavele pe alee, să defrișeze copacii și să pună câteva bănci, ne opunem categoric acestui mod de sifonare a banului public. Îl somăm pe primarul Ion Lungu să termine cu risipa banului public în municipiul Suceava.” a spus Ovidiu Donțu.

În plus, Ovidiu Donțul înformează opinia publică asupra faptului că PSD este în plină activitate de documentare în ceea ce privește cazul de față, și că s-au adresat deja primarului pentru a li se pune la dispoziție contractele firmei Colas pe teritoriul municipiului Suceava dar au primis răspuns negativ. În urma acestui fapt, PSD se va adresa instanței de contencios administrativ ca să obțină toate detaliile care pot fi furnizate în mod legal, cu scopul de a depista neregulile și prețurile materiei prime, evident peste prețul pieței.

13:28
luni, 14 martie 2011

Taguri

PSD, amenajare, parc central, parcul Areni

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere