Protocol de colaborare intre PNL si PSD semnat la Mitocu Dragomirnei

Va transmitem, integral, un comunicat de presa din partea președintelui Organizației Județene PMP Suceava,Marian Andronache

poza
Protocol de colaborare intre PNL si PSD semnat la Mitocu Dragomirnei

Am aflat cu surprindere de existența unui protocol de colaborare încheiat între două formațiuni politice la nivelul comunei Mitocu Dragomirnei, respectiv Organizația PSD Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Rățoi Toader și Organizația PNL Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Solcan Dănuț, prin care aceștia înștiințează Primăria comunei Mitocu Dragomirnei, condusă de primarul PNL Solcan Dănuț, de constituirea unei alianțe politice PSD-PNL în vederea schimbării viceprimarului PMP, Radu Reziuc. Aceasta în contextul în care, cu doar două săptămâni în urmă, dl. Rățoi Toader i-a dat asigurări dlui. Radu Reziuc că la Mitoc majoritatea anti-Solcan funcționează.

Este cunoscut în comună faptul că Radu Reziuc a devenit un concurent foarte serios pentru actualul primar prin implicarea lui continuă și susținută în multe acțiuni de curățenie și înfrumusețare, activități culturale, de promovare a localității etc. și era o chestiune de timp până la următoarea tentativă de schimbare a acestuia.

Indiferent de ce se va întâmpla în ședința Consiliului Local al comunei Mitocu Dragomirnei din data de 03.08.2018, ora 1000, care are pe ordinea de zi proiectul de hotărâre pentru schimbarea din funcție a viceprimarului, singurul câștigător al acestei lupte politice va fi Radu Reziuc, președintele Organizației PMP Mitocu Dragomirnei, care este sprijnit necondiționat de Organizația Județeană PMP Suceava, întrucât în doi ani de mandat de viceprimar a demonstrat că știe ce are de făcut pentru a schimba în bine imaginea acestei localități.

Rog pe cei doi președinți de organizații județene, domnul Gheorghe Flutur – PNL și domnul Ioan Stan – PSD, să spună public dacă au cunoștință de faptul că la Mitocu Dragomirnei USL-ul s-a reactivat și dacă au girat acest protocol sau nu!Președinte Organizația Județeană PMP Suceava

Marian Andronache

08:33
joi, 02 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere