Primaria Sucevei condusa de Ion Lungu si PNL – Simptomele unei institutii nefunctionale

Va transmitem un comunicat de presa din partea PSD Suceava:

poza
Primaria Sucevei condusa de Ion Lungu si PNL – Simptomele unei institutii nefunctionale
De 14 ani Ion Lungu, Lucian Harsovschi și PDL-ul vopsit în PNL încearcă să îi convingă pe Suceveni cum au modernizat ei orașul și cât de mult le pasă lor de Suceveni. În realitate, după 14 ani de minciuni și de promisiuni electorale neonorate, singurul lucru pe care l-au realizat este crearea unui nivel al așteptărilor și al exigențelor foarte mic din partea cetățenilor. După 14 ani de administrație Lungu/PNL, Sucevenii au ajuns să se mulțumească cu foarte puțin din partea edililor, pentru că puțin și prost e mai bine decât deloc.
Astăzi va prezentăm comparativ 2 aspecte tratate diferit în Suceava și într-un alt oraș, civilizat și bine administrat.
Va rugăm pe Dumneavoastră să găsiți diferențele dintre fotografii și eventual să ghiciți care dintre fotografii sunt făcute în Suceava și care într-un alt oraș, civilizat.
- Siguranța pietonilor este dată și de calitatea și vizibilitatea marcajelor stradale. Va rugăm să analizați trecerile de pietoni din dreptul Grădiniței Așchiuță și din dreptul Liceului Ștefan cel Mare și să stabiliți dacă sunt diferențe comparativ cu cele dintr-un alt oraș. Ce au în comun aceste treceri de pietoni? Trecerile de pietoni din orașul civilizat sunt realizate tot de o companie de prestigiu din Suceava, doar că acolo administratorii orașului știu ce să le ceară. Domnule Ion Lungu, oare cum o fi mai eficient, să vopsim în fiecare an, prost, trecerile de pietoni sau să adoptăm soluțiile moderne, mai scumpe, dar care au termen de garanție 10 ani?
- Grijă față de cetățeni este ilustrată și de posibilitățile de petrecere a timpului liber pe care administrația le creează. Oare care dintre cele zone de agrement denotă grijă și respect față de utilizatorii bărcilor, cea cu 2 bărci sau cea cu 20 de bărci, cea care are lacul curat sau cea care are lacul plin de crengi, mâl și mătasea broaștei?
Deși între fotografiile pe care vi le prezentăm găsim multe diferențe, ele au totuși cevaîn comun: ambele orașe sunt conduse de mulți ani de un primar PNL-ist fost PDL-ist. De ce totuși avem atâtea diferențe?
Aici trebuie să îi dăm dreptate lui Ion Lungu care a declarat săptămâna trecută: “Avem și noi Doreii noștri”. Așa este, avem și noi Doreii noștrii și aceștia se numesc Ion Lungu, Lucian Harsovschi și Marian Andronache care din păcate pentru Suceveni Nu locuiesc în Suceava dar îi afectează pe locuitorii Sucevei prin deciziile lor.


Dan Ioan Cușnir,
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
"Totul pentru Suceava!"
07.05. 2018


17:27
luni, 07 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere