PNL: Suceava este în secolul XII față de județele din jur

În cadrul conferinței de presă organizată de PNL Suceava, președintele organizaţiei judeţene, Alexandru Băişanu a afirmat că a vizitat municipiile reședință ale judeţelor vecine  și că, în comparaţie cu Suceava, a rămas plăcut impresionat de spiritul de gospodar al primarilor de acolo.

poza
PNL: Suceava este în secolul XII față de județele din jur
Acest lucru vine în contrast cu ceea ce vedem în Suceava, care, conform celor spuse de Alexandru Băișanu, este în secolul XII în comparație cu oraşele din județele vecine.

Toată vina este atribuită primarului Ion Lungu care de şase ani, de când este la conducerea Primăriei,  nu a reușit să facă mare lucru cu infrastructura Sucevei.

Astfel, ne vedem în situația în care din Suceava parcurile lipsesc aproape cu desăvârșire, copiii nu au acces la terenurile de sport pentru că acestea există doar ca să fie măturate, sportul sucevean nu este încurajat aproape deloc, iar organizațiile sportive abia supraviețuiesc de pe o zi pe alta din sponsorizări.

„Îi sugerez primarului Ion Lungu să se ocupe serios de această problemă, altfel sucevenii nu îl vor mai alege ca primar.” a declarat președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu.

12:21
joi, 10 martie 2011

Taguri

PNL, Suceava, dezvoltare

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere