PNL nu va face parte dintr-un guvern condus de Băsescu

Liberalul Crin Antonescu a declarat că nu permite nimănui să ofere lecţii de rezistenţă împotriva lui Traian Băsescu sau despre unitate în opoziţie.

poza
PNL nu va face parte dintr-un guvern condus de Băsescu | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, prezent la Suceava, a declarat că unii membri PSD vorbesc despre faptul că PNL ar primejdui unitatea opoziţiei, în căutarea de a face tratative cu Traian Băsescu. Antonescu a exclus orice complicitate cu preşedintele Traian Băsescu, amintând că primii care au răspuns, în 2008, la chemarea preşedintelui, în construirea unui guvern, au fost cei din PSD.

"Este exclus ca noi să devenim parte a unui guvern impus şi condus de Traian Băsescu", a declarat Crin Antonescu. El i-a amintit lui Victor Ponta că niciun liberal nu a făcut parte dintr-un cabinet administrat de Emil Boc.

Liderul PNL nu îşi pune problema unei alianţe cu Partidul Conservator, partid cu care are "relaţii civilizate şi corecte". Crin Antonescu a specificat că doreşte să aibă o relaţie asemănătoare cu PSD.

"Facem tot ce putem cu PSD până la următoarele alegeri, însă la alegeri fie noi, fie ei vor conduce o coaliţie şi vor guverna România", a concluzionat Crin Antonescu.

15:32
sambata, 13 noiembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere