PNL își alege candidații pentru Primărie și CJ

PNL va desemna cel puțin câte trei candidaţi pentru Primăria Sucevei și preşedinţia Consiliului Județean. Aceştia  vor fi incluși în sondajul în baza căruia prin care vor fi stabiliți viitorii candidați la instituțiile mai sus amintite.

poza
PNL își alege candidații pentru Primărie și CJ

Delegația Permanentă a PNL Suceava se va desfăşura sâmbătă, la ora 10:00, în Sala mică a Casei de Cultură. principala chestiune aflatăpe ordineade yi se referă la stabilirea candidaţilor pentru  Primăria Sucevei și a Consiliului Județean.

„Încă se mai poartă discuţii cu privire la aceste nume. Vor fi sondaje şi vom vedea cine va candida. Sunt oameni care şi-ar dori să candideze şi care ar putea să conducă destinele judeţului şi a municipiului Suceava din partea PNL” a declarat Alexandru Băișanu, președintele PNL Suceava. Tot domnia sa a subliniat și faptul că actualii primari din PNL ar trebui să fie candidați pe care Uniunea Social Liberală îi va susține la următoarele alegeri locale, „Asta pentru că ne interesează maximizarea tuturor voturilor care pot ajunge către Alianţa PNL-PSD-PC” a spus tot președintele PNL din Suceava.

Cu aceeaşi ocazie vaavea lo şiligaAleşilor Locali ai PNL.



07:34
vineri, 04 martie 2011

Taguri

CJ, PNL, Primarie, candidati, delegatie

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere