PNL creează asociaţii pentru suceveni nemulţumiţi

Sucevenii nemulţumiţi de administraţia publică şi de drumurile proaste în care şi-au rupt maşinile, se pot alătura în două asociaţii create de PNL pentru a-i da în judecată pe cei responsabili.

poza
PNL creează asociaţii pentru suceveni nemulţumiţi | (f) Bogdan Popescu/Newsme.ro

PNL îşi propune să înfiinţeze asociaţii pentru două categorii de oameni nemulţumiţi: o asociaţie a şoferilor nemulţumiţi care nu au posibilitatea să dea în judecată administratorii de drumuri şi o asociaţie pentru sucevenii umiliţi de administraţia publică.

„Prin discuţiile pe care le-a avut cu cetăţenii din municipiul Suceava, PNL va înfiinţa două asociaţii, una a sucevenilor nemulţumiţi, furaţi şi umiliţi de administraţia publică şi de toate formele administrare, inclusiv asociaţii de proprietari şi o asociaţie a şoferilor care şi-au rupt maşinile din cauza străzilor”, anunţă Alexandru Băişanu, şeful PNL Suceava. Cel care se va ocupa de această asociaţie este afaceristul Ilie Niţă.

Marius Zmău, liderul organizaţiei municipale PNL,  va avea în grijă asociaţia şoferilor suceveni care sunt nemulţumiţi de starea drumurilor şi care şi-au distrus maşinile pe drumurile din Suceava.

„Alături de avocaţii PNL urmează să dăm în judecată toţi factorii care au dus la asemenea chestiuni negative pentru cetăţeni. Sunt convins că, aşa cum am reuşit cu pensionarii, vom reuşi şi cu celelalte două categorii de suceveni”, este de părere Alexandru Băişanu.

11:42
joi, 03 februarie 2011

Taguri

Alexandru Baisanu, PNL, asociatii, nemultumiti

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere