PNL: Crăciun în Bucovina exista şi înainte de Flutur

Turismul în judeţul Suceava există datorită iniţiativei private, nu a Consiliului Judeţean, spune Alexandru Băişanu. Brânduşel Nichitean crede că Gheorghe Flutur a neglijat obiectivele vitale pentru dezvoltarea judeţului.

Liderul PNL Suceva crede că banii pentru turism sunt cheltuiţi de Consiliul Judeţean pentru a oferi pâine şi circ. Alexandru Băişanu a declarat că este esenţială o prioritizare a fondurilor Uniunii Europene, dat fiind faptul că "noi plătim cu vârf şi îndesat pentru aceşti bani".

În ce priveşte manifestările organizate sub sigla "Crăciun în Bucovina", Alexandru Băişanu consideră că turiştii veneau de Crăciun şi înainte ca Gheorghe Flutur să pună în practică proiectul, dar şi pentru că "Crăciun în Bucovina există de când Bucovina. Turismul în judeţul Suceava există datorită iniţiativei private, nu a Consiliului Judeţean".

Băişanu i-a sugerat lui Gheorghe Flutur să se ocupe mai întâi de atragerea investitorilor, ulterior de chefuri şi şpriţuri. Totodată, el a mai declarat că dacă nu se vor face investiţii în educaţie şi sănătate, România se va alege cu acelaşi preşedinte şmecher.

Consilierul judeţean Brânduşel Nichitean crede că Gheorghe Flutur a neglijat două obiective cu adevărat vitale pentru dezvoltarea judeţului: modernizarea Aeroportului "Ştefan cel Mare" şi drumul Roman-Siret.

"Am să propun ca banii disponibili să îi alocăm pentru acest aeroport, pentru lungirea pistei, balizele necesare şi pentru instalaţiile de aducere la sol a avioanelor pe timp de ceaţă", a declarat Brânduşel Nichitean.

13:52
joi, 23 decembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere